28 Kasım 2024 17:09

Dyson'ın kendi web sitesinden bir cihaz aldım, elime sadece ürünün seyahat çantası ulaştı. Diğer kargonun olmadığını söylediler. Hepsijet müşteri temsilcisine bağlandığımda kargo hasar gördüğü için firmaya iadesinin yapılacağını ve firmaya ulaşmam gerektiğini ilettiler. Ben sorana ve peşine düşene değin bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve kargonun hasar bilgisi sisteme işlenmedi. Dyson'la iletişime geçtiğimde önce Hepsijet'in bu konuda onlara bilgi vermediğini, ürünümün sistemden iadesini gördükten sonra aradığımda ise size en kısa süre içerisinde döneceğiz bilgisin aldım. Günlerce aramama rağmen dosyamın açık olduğunu, şikayetinizi iletiyorum'dan başka çözüme yönelik bir cümle duyamadım. 20bin liralık ürünün parasını ödedim ve günlerdir beni oyalıyorlar. Ürünüm ortada yok. Kargo şirketi taşırken hasar görüyor ve tarafıma dahi ulaşmadan Dyson firmasına iade edildiği halde Dyson firması yeni ürünü göndermiyor. Parasını ödediğim cihazın bir an önce tarafıma ulaşmasını istiyorum. İnsanları bu şekilde yanıltıp onları oyalayamazsınız! Profesyonellik değil bu adı başka bir şey.

03 Aralık 2024 12:36 (Şikayetten 4 gün sonra)

03 Aralık 2024 14:03

20.11.2024 tarihinden beri aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ben çözüme yönelik bir şey istiyorum. Parası ödenen ürünü göndermiyorsunuz, süreci paylaşmıyorsunuz. Sadece oyalanıyorum bu şekilde. Göndermeyecekseniz bıktım artık paramı iade edin.

06 Aralık 2024 23:00
dyson-urun-teslimatinda-yasanan-sorun-ve-iletisim-eksikligi-1.jpg

Süreçle ilgili bilgilendirmiyorsunuz bir de üstüne kendi hasar verdiğiniz ürünü servise gönderip bana öyle göndermeye çalışıyorsunuz. Kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Bu nasıl bir iş bu nasıl memnuniyet sağlama? Müşteri memnuniyetini sağlayamıyorsunuz, haksız kazanç da cabası. Ya yeni ürünün gönderimini sağlayın ya da paramı iade edin. Ben böyle bir şey görmedim. Yaptıklarınızı şaşkınlıkla izliyorum. Buradan da dikkate almıyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sonrasında da dava edeceğim

09 Aralık 2024 13:34

Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 22:35
Dyson Online Sipariş Hatası

Ayyüce
15 Aralık 2023 14:17

Yeliz
24 Mart 2025 10:07

Belma
25 Temmuz 2023 00:58
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
11 Aralık 2024 22:54
Dyson Kargo Krizi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Dyson Kategorileri