Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Parça Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Dyson Süpürge Parça Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Gönül
28 Kasım 2024 21:24

Yaklaşık 5 ay önce Dyson V15s Detect Submarine ıslak kuru süpürgeyi kendi sitelerinden satın aldım. Kullanırken uzun borunun ucundaki klipsin parça değiştirirken zorlanıyordum. Diğer parçalarda sıkıntı yaşamazken uzun boruda sıkıntı olduğunu Dyson müşteri hizmetlerine ilettim. Kusura bakmayın, bizim hatamız, orijinal parça olmadığını hemen yenisini gönderelim dediler. Yeni parça, birkaç gün içerisinde elimize ulaştı. Yeni gelen parçanın üzerinde isim ve marka, modeli yazılıydı. Eskisinde hiçbir yazı olmadığından orijinal parça geldi diyerek sevindik. Fakat aynı sıkıntılar devam etti. Yaparak değiştirirken yine zorlandık ve en sonunda klips yerinden çıkarak kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda iki kez aynı parçadan gönderemeyiz dediler. İlk ürün parçanın bizim hatamızın olmadığını ve ilk kez parça değişim olduğunu söylememize rağmen hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Yeni parçayı ücretli olarak (1099 TL) satın alabilirsiniz dediler. Süpürgeyi yaklaşık olarak 30.000 TL ödeyerek satın alırken çok iyiler de küçük bir parça değişiminde ücret talep ediliyor. Kendi hataları olmasına rağmen yine mağdur olan tüketici. Çok pişman oldum. Keşke daha uygun fiyatlı başka bir marka süpürge alsaydım.

03 Aralık 2024 18:41 (Şikayetten 4 gün sonra)

03 Aralık 2024 18:47

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Oguz
11 Şubat 2025 00:45
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge İle İlgili Adaletsiz Değişim Politikası

Kevser