Ugur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 15:22

Dyson GEN5DT şarjlı süpürge, 31 Ekim 2023 yılında satın alındı. Henüz birinci yılı dolmadan dirsek aparatı arıza yaptı. Müşteri hizmetlerini aradım, kullanıcı hatasından kaynaklandığını söylediler. Ben de nasıl bir hata yapmış olabilirim diyerek dirseği söktüm ve içinde kırılan parçanın resmini siteye yükledim. Düşünüyorum, acaba sorun gerçekten kullanımdan mı kaynaklı yoksa kırılan parçanın kendisinden mi, anlayamadım. Şunu da özellikle belirtmek isterim; kullanım talimatlarını titizlikle uyguladım ve sorunun benden kaynaklı olmadığından eminim. O halde Dyson'ın, sorunun çözümü için parçanın kalitesini ve mukavemetini artırması adına üzerine düşeni yapmasını ve kullanıcıyı mağdur etmemesini talep ediyorum.

31 Ekim 2024 15:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

11 Kasım 2024 15:12

Öncelikle firmaya teşekkür etmek isterim şikayetimden iki gün sora bana dönüş yapıp sorunlu parçanın yenisi tarafıma gönderileceği söylendi fakat bugün itibarıyla henüz tarafıma ulaşmadı kendilerini arayıp sorduğumda ise stokta mevcut değil yurt dışından geldiğinde sizlere ulaştırılacağı bilgisi verildi. Bende bekliyorum parça bana teslim edildiğinde teşekkürlerimi bildireceğim

15 Nisan 2025 15:23

15 Nisan 2025 tarihine kadar sorunlu parça elime ulaşmadı 5 aydır bekliyorum 5-6 defa aradım en son bugün emre bey ile görüştüm kendisi de çözüm sağlayamadı artık bu durumdan sıkıldığımı ve bir daha Dyson destek sevisini aramayacağımı belirttim. Derdim Dyson markasını kötülemek değil, ürünü dirsek aparatı olmadanda kullanabiliyorum ve performansından memnunum, takıldığım nokta sürecin 5 ay uzaması.

Cemre
26 Nisan 2024 18:04

Adnan
13 Haziran 2025 19:27
Gizem sonucu yetersiz buldu

Gizem
20 Şubat 2024 18:24
Dyson Mobilya Altı Aparatı Kırıldı
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
08 Mayıs 2024 23:52