Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Stok Yok Diyerek Tam 1 Yıldır Ürünlerimi Göndermiyor

23 Ağustos 2024 01:53

"9 Eylül 2023 tarihinde" yani geçen sene Dyson müşteri hizmetlerini arayarak cihazımdaki sorunu ilettim. Sorun ise; Bir zaman sonra mobilya altı adaptörü ayarlanan eğim seviyesinde sabit durmamaya başladı. Akabinde ise süpürme esnasında Motorhead turbo halı başlığının bağlantı kısmının yanındaki kapakçık kırıldı ve gövde boruya giriş çıkışı çok sert olmaya başladı. Gerekli iletişim sonucunda teknik destek ekibi, tarafım ile görüntülü görüşme sağladı. Ürünü inceleyerek arızaların cihazımda mevcut olduğunu gördüler ve garanti kapsamında değişeceğini belirttiler. Mobilya altı adaptörü, turbo başlık ve borunun değişimine karar verilerek, 3 ayrı sipariş oluşturuldu.
12 Eylül 2023 günü tarafıma sadece süpürge borusu gönderildi.
Uzun zaman geçtikten sonra çok kez aradım ancak mobilya altı adaptörünün ve başlığın stokta olmadığını yenileyerek söylediler. Aylarca sürekli aradım yok dediler, mailler attım yok dediler. Uzun zaman geçmesine rağmen yine ürünler gönderilmedi. En son 3 Ağustos 2024 tarihinde iyi niyetimizi suistimal ederek "bu kez kesin göndereceğiz, 1 hafta bekleyin" dediler! Bu durum sürekli günümüze kadar devam etti. Üzerinden tam 1 sene geçti!
Maalesef geldiğimiz noktada, tam tamına 1 yıldır tarafıma garanti kapsamındaki cihazımın yedek parçaları gönderilmedi. Tüketicilere yedek parça sağlama zorunluluğu olduğu halde marka bunun çözümünü sunmuyor. Bu denli yüksek fiyatlara, çok fazla satışı olan bir markanın alım sonrasında tüketiciyi ilgisiz ve çözümsüz bıraktığı ortadadır. Ürünümü maalesef kullanamamaktayım ve mağdurum. Dyson müşteri hizmetleri asla yardımcı olmuyor, aksine tersliyor. Ürünümün parçaları gönderilmedikçe garanti süresi de geçiyor. Artık hakkımızı yasal yollardan kullanacağız. Dyson'dan ürün alacaksanız sorun yaşamanız durumunda çözümsüz kalabileceğinizi unutmayın.

24 Ağustos 2024 11:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Ağustos 2024 03:05

İnfluencerlara (fenomenlere) ya da çok çok takipçili insanlara nedense "mükemmel marka görünümü" oluşturarak ve onlar da insanları Dyson markasına yönlendirerek, çözümlerinizi kendilerine 1 haftada sunuyor hatta en küçük parça için bile "tüm ürünü değişiyorsunuz". Peki madem müşteri ayrımı yapmadığınız halde tam 1 yıldır neden stok yok, maalesef diyerek bizi oyalıyorsunuz? Sizin yüzünüzden 1 yıl garanti sürecim harcandı. Çok yazık. Sema hanım görüşmemizde turbo başlık için 4 bin küsur stok sayısı söylediği halde neden beni oyaladınız ve neden konuşmanın sonunda söyleniyor be? Kayıt altına aldığımı sesli söylediğim için mi yoksa insanlık hali mi? En başında stok yok maalesef sadece kayıt açıyorum dedi! Şaka gibi değil mi? Ama artık susmayacağız ve kibar olmayacağız. 1 hafta içerisinde çözüm her iki parça için de oluşturulmazsa, yasal hakkımı kullanacağım.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
01 Nisan 2024 13:07
İzzet sonuçtan memnun değil

İzzet
08 Ocak 2024 19:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 15:48
Dyson Garanti Kapsamında Bozulan Aksesuar Gönderimini 6 Aydır Yapmadı
Dyson Garanti Kapsamında Bozulan Aksesuar Gönderimini 6 Aydır Yapmadı
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
24 Ocak 2024 16:36