Helin sonuçtan memnun değil

Dyson Siparişim Neden Hala Kargoya Verilmedi?

19 Aralık 2024 10:57

15 Aralık'ta dyson.com.tr'den V15 Detect Submarine dik süpürge siparişi verdim, ancak bugün 19 Aralık ve hala kargoya dahi verilmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, WhatsApp'tan yazıyorum, sadece geçiştiriliyorum. Neden hala kargoya verilmiyor? İnsanı neden böyle süründürüyorlar, anlamıyorum. Böyle büyük bir firmadan asla beklemezdim. Bir an önce özenle kargoya verilmesini talep ediyorum, lütfen!

21 Aralık 2024 15:04

Merhaba bugün 6. Gün oldu hala siparişim kargolanmadı hayatımda bu kadar ilgisizlik hayatımda bu kadar memnun olmadığım bir durum olmadı güya büyük firma güya ismi çok büyük ama ilgisizlik teslimat sıfır 6 gündür ürünüm hala kargolanmadı üstüne söz konusu para olunca hemen parayı çekmişler ama ürün ortada yok arayınca bekleyin, iyileştirme sürecinden başka bir şey demiyorlar artık bir şey yapılsın istiyorum yeter artık gerçekten çok yoruldum

24 Aralık 2024 11:07 (Şikayetten 5 gün sonra)

29 Aralık 2024 02:01

Merhaba ürünümü teslim aldım siparişimden 11 gün sonra aldım çok geç geldi böyle bir markadan asla beklemezdim belki yine alışveriş yapmak istesem korkudan yapamacagım gelen ürünümün de silme başlığı su kaçırıyor o da dört dörtlük değil korkudan değiştiremiyorum, o yüzden Dyson beklediğim seriliği asla karşılamadı

Deniz
04 Aralık 2024 14:30
Dyson Siparişim İptal Edildi, Mağdur Oldum
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Türkiye'den Sipariş Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

Erman
15 Ekim 2024 22:16

Seçil
22 Mart 2024 18:49
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
16 Nisan 2024 15:00