Sude sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Seri No Kabul Etmiyor

Dyson Seri No Kabul Etmiyor
Sude
19 Temmuz 2024 21:53

3 yıl önce Dyson vs8 absolute süpürge aldım. Seri no kaydetmek hakkında bir bilgim olmadığından kaydetmedim. Faturalarım mevcut. Süpürgemin toz haznesi aldığımdan beri hafif açık ve bu durumu aldığım yere geri götürdüğümde hepsinin aynı olduğu söylendi. Hepsini geçtim garanti süresi geçtiği için Dyson müşteri hizmetlerini aradım bana my Dyson uygulamasından seri no kaydedebileceğimi ve ürün temin edebileceğimi söylediler söylediler. Fakat "lütfen seri numaranızın doğru olduğunu kontrol edin" uyarısı veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda uygulamaya güncelleme gelmiş olabileceğini ya da sistemsel bir hata olabileceğini söyledi. Resmen aldığım ürünün seri numarası kaydedilmiyor? Bu ne saçmalık umarım gerekeni yapılır çünkü aklımda acaba bana sahte ürün mü sattılar endişesi var?

24 Temmuz 2024 11:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

İmren
24 Eylül 2023 10:00
Sebahat sonuçtan çok memnun

Sebahat
21 Kasım 2023 23:39
"Tüm çalışanlarına nazik davranışları ve ilgisi için teşekkür ederim.🌸"

Tuna
24 Eylül 2023 19:28