Dyson Müşterisini Mağdur Etti.

Tulin
13 Ağustos 2024 13:40

29.11.2022 tarihinde dyson.com sitesinden almış olduğum 7.999,00TL Dyson corrale düzleştiricim bozuldu ve mandal kısmı kapanmamaktadır. Sorunumu Dyson müşteri hizmetlerine bildirdim. Ürünü kendilerine kargo yapmamı istediler. Gönderdim ve akabinde faturayı istediler onu da gönderdim. Bilgilendirme amaçlı arayanlar cihazı yurt dışından aldığımı sorguladılar ve defalarca kez arandım. Defalarca kez anlattım Türkiye dyson.com sitesinden aldığımı kargo ile ürünün bana gönderildiğini belirttim. Ayrıca aldığımda cihazımı kayıtta ettirdim. Bunları anlatmama rağmen bana cihazı geri göndereceklerini yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Dyson.com sitesinden aldığım bana kargo yoluyla gönderdikleri düzleştiricinin Kıbrıs tan alındığı söylüyorlar. Fatura kesilirken cihazın Kıbrıs kodu kullanılarak kesildiğini söylüyorlar. Ve şikayet edeceğimi belirttiğimde bana takdir sizin cevabını alıyorum. Hata kendilerinde olmasına rağmen beni mağdur ediyorlar. Bende o zaman soruyorum niye doğrudan onu tasarlayıp üretenden satın alın diye reklam yapıyorsunuz. Kendi satmış olduğunuz ürünün takibini yapamıyorsunuz.

19 Ağustos 2024 12:22 (Şikayetten 5 gün sonra)

Burak
20 Eylül 2024 16:17
dyson-duzlestirici-ayipli-urun-gonderdi-iade-veya-degisim-yapmiyor-3.pdf
dyson-duzlestirici-ayipli-urun-gonderdi-iade-veya-degisim-yapmiyor-1.pdf

Garanti Kapsamında Cihaz Onarımı Reddi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Aynur
02 Ekim 2025 16:10
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
03 Haziran 2024 14:41

Yasemin
29 Nisan 2024 12:23
Dyson Corrale Hayal Kırıklığı
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
28 Kasım 2024 16:20