Dyson Müşteri Temsilcileri Maalesef Ürünlerinin Sorunlarını Çözemiyor

Nihal
17 Nisan 2023 04:42

Çok güvenerek ve isteyerek aldığım Dyson marka süpürgemle ilgili ilk günden beri sorunlar yaşıyorum. İlk günler kendimizi sorguladığımız 'acaba bizden mi kaynaklı? ' dediğim süpürgemin dura dura çalışma problemi en sonunda 3-4 dakikadan fazla çalışmamakla sonuçlandı.

4 m2 bir halıyı bile süpüremez durumdayız. Birkaç kez telefonla birkaç kez de WhatsApp üzerinden birçok müşteri temsilcisi ile görüştüm. Birkaç gün önce sorunumu anlattığım müşteri temsilcisi batarya sorunu olduğunu ve bize yeni batarya gönderimi yapılacağı üzerine ivedilikle yeni bataryam geldi.

Yine şarja taktım ve aynı sorunu devam ettirdiği için hafta sonu telefonla arayamadığım için WhatsApp üzerinden müşteri temsilcisine sorunumu video olarak gönderdim. Max modda şarj yaptığımızdan dolayı bizden kaynaklı sorun yaşadığımızı ve max modda halı süpürmenin uygun olmadığını (video olarak şarj esnasında yaşadığım sorunu ve çalışma süresini video olarak gönderdim).

Saçma ve komik bir söylem ile devam etti. Max modda Dyson gibi bir markanın süpürge çalışma süresi 5-7 dakikaymış bilginiz olsun komik değil mi? Kullanan tanıdıklarım ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle almıştım. Onlarla konuşuyorum, 1 şarj ile 3 kez süpürge yapan var.

Şimdi çok bilgili Dyson müşteri temsilcisi arkadaşların yönlendirmesiyle 3,5 saat 1. Kademede şarj ettikten ve sadece yine 3 dakika süpürgenin çalışmasının ardından tekrar ve tekrar WhatsApp üzerinden müşteri temsilcisi artık önceki yazışmaları okuyarak süpürgeyi onlara göndermemizi onayladı, şükür.

Bu arada müşteri temsilcisi bana yeni batarya gönderildiğini söyledikten sonra ısrarla adresimi isteyip bana gönderilen bataryayı iade etmemi defalarca tekrar etti. Benim sorunum devam ederken ve sorunum hala çözülmemişken defalarca adres istedi. Batarya geri göndermem söylendi :) Kargo dün alması gereken ürünü almaya gelmedi.

Bu arada yine WhatsApp üzerinden süpürgemin hangi parçalarını göndermem gerektiğini sordum, özellikle de şarj aletini. Gerek olmadığını, eğer şarj ediyorsa sadece süpürgenin ana parçalarının yeterli olduğu söylendi. Biz hala kargo beklerken aynı süpürgeden olan arkadaşıma süpürgeyi götürdüm.

Çok enteresandır ki süpürge, 2 oda, 1 yatak, 7 metre uzunlukta bir yeri süpürdükten sonra sarjı bitti. Şimdi yine arkadaşımın evinde şarjda. Yarın Dyson müşteri hizmetleri ile de görüşeceğim fakat bu kadar kaliteli bir ismi olan bir markaya yakışmayan bir sürü şey yaşadık, hala da yaşıyoruz. Firmamın bu şikayeti dikkate almasını umuyorum.

17 Nisan 2023 08:51 (Şikayetten 4 saat sonra)

Dyson V10 Süpürge Başlık Rulman Arızası Ve Yüksek Ses Sorunu

Ümit
24 Mart 23:44
Dyson V10 Süpürge Başlık Rulman Arızası Ve Yüksek Ses Sorunu
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgenin Tekrarlayan Plastik Parça Kırıkları Ve Ayıplı Mal Değişim Talebi

Nurettin
11 Mart 20:55

Merve
18 Temmuz 2025 00:46
Dyson Süpürgede Tekrarlayan Parça Kırılması Ve Destek Sorunu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kablosuz Elektrikli Süpürgede Garanti Sonrası Ani Arıza ve Destek Talebi

Fatma