Erdal sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 13:54

Dyson V12 kablosuz süpürgeyi Dyson kalitesine güvenerek aldık; ancak Dyson süpürgemizin 'Mobilya Altı Adaptörü' süpürge yaparken zorlama veya düşme olmadan tamamen açıldı ve kapanmamaktadır! Ürünü tavsiye ettiğim en az beş yakınım, pahalı bir ürün olmasına rağmen aldılar. Ancak tamamen ürünün kendisinden kaynaklı tırnaklarının kendiliğinden açılması ve kapanmamasından kaynaklı adaptörün kırılması nedeniyle ve ürünün arkasında durmaması nedeniyle Dyson'dan şikayetçiyim.

11 Mart 2024 13:39

Dyson V12 kablosuz süpürgeyi Dyson kalitesine güvenerek aldık; ancak Dyson süpürgemizin "Mobilya Altı Adaptörü" süpürge yaparken zorlama veya düşme olmadan tamamen açıldı ve kapanmamaktadır!

Ürünü tavsiye ettiğim en az beş yakınım pahalı bir ürün olmasına rağmen aldılar. Ancak tamamen ürünün kendisinden kaynaklı tırnaklarının kendiliğinden açılması ve kapanmamasından kaynaklı adaptörünün kırılması nedeniyle ve ürününün arkasından durmaması nedeniyle Dyson'dan şikayetçiyim.

12 Mart 2024 12:18 (Şikayetten 22 saat sonra)

14 Mart 2024 12:50

Dönüş yapılacağı söylendiği halde hala dönüş yapılmadı lütfen sorunumu çözme odaklı olun ve ürününüzün arkasında durun ve lütfen geri dönüş yapın

Aynı sorun bende yaşandı, ürünü yeni almamıza rağmen koltuk aparatı süpürge yaparken açıldı, ve kapanmıyor, pratik bir çözüm var mı

Erdal

Maalesef yok. Aynı sorunu bende yaşadım Dyson yetkilileri sizinle irtibata geçecek dendiği halde bir hafta geçmesine rağmen bırakın ilgilenmeyi dönüş zahmetinde bile bulunmadılar

Furkan
17 Aralık 2023 18:41