Zeynep sonuçtan memnun değil

Zeynep
24 Kasım 2023 12:03

Dyson kablolu elektrik süpürgesi daha ilk kullanımda parkelerimi çizdi. Yeni sistre yapılmış salon parkesinde uzun izler kaldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, pneumatik başlığın halı yüzeylerde kullanılması gerektiğini söylediler. Ancak bir ev tamamen halı kaplı olmaz ve ürün satılırken baştan böyle bir bilgi verilmedi. O zaman neden bu süpürgeyi alalım? Ayrıca başlığın sağa ve sola manevra kabiliyeti yok, sadece öne ve arkaya hareket ediyor. Evi rahat bir şekilde süpürmek imkansız; hem çiziyor hem de her yere dönemiyor. Koltuk altlarını süpüremiyorsunuz. Süpürgeye tonla para verip bir de kullanamıyoruz. Dyson V8 dikey süpürgem de var ve onun da başlığı kırıldı, bataryası bitti. Yine müşteri hizmetleri, parçaların stokta olmadığını söyledi. Kablolu süpürgeyi hiç kullanamadığım için iade etmek istedim ancak kabul etmediler. V8 için de istediğim parçaları, firma tarafından sitede gördüğüm fiyattan ücret karşılığında gönderimini istedim. Ona da 'yok' dediler. Ellerinde tutup sonra fiyat yükseltip satmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Çözüm bekliyorum. 'Maalesef elimizde yok, alamayız, edemeyiz, yapamayız' dışında bir şey söylenmiyor. Bu kadar pahalı ürünlerin arkasında durmayan bir firma olarak Dyson'la yaşadığımız deneyim tam bir hayal kırıklığı oldu. Tüketici Mahkemesi'nde hakkımızı aramaya karar verdik.

27 Kasım 2023 16:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
19 Ocak 2024 16:10
Sevil sonuçtan çok memnun

Sevil
08 Ekim 2024 11:57
"Dyson firması tarafımla iletişime geçip, Ürünü kapımdan teslim alıp, kapıma teslim etti. Kırılan hazne tamamen değiştirilmiş ve süpürgenin bakımları yapılmış. Şu an sorunsuz çalışıyor. İlgi, alaka ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim."

Ayse
16 Şubat 2024 15:56
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Gulsah
14 Şubat 2024 11:06