İsmet sonuçtan çok memnun

Dyson Hava Temizleyicimi Servise Gönderemiyorum, Kabul Etmiyorlar.

12 Eylül 2024 19:25

Ağustos 2023 tarihinde İzmir İstinyePark'tan aldığım Dyson Purifier humidity+Cool Formaldehyde hava temizleyici cihazım bundan 4-5 ay kadar önce servise gitti bir sorundan. O sorun çözüldü fakat o günden beri bir tiz ses gelmeye başladı makineden. Bu ses her zaman olmuyor, saati saatini tutmuyor ama bizleri yoran bir ses. Bu ses için 2 kere Dyson Teknik servisi aradım, fakat ikisinde de görüntülü konuşmada bu sesi karşı teknisyen duyamadı. Fan sesi bazen o tiz sesi bastırıyor, ve bunu telefon kamerasından ve mikrofonundan anlamakta zor. Kendilerine sesin geldiği zamanı video çektiğimi, ve bunu göndermek istediğimi söylediğimde kabul etmiyorlar. 8. Dyson ürünümüz olmasına rağmen hiçbir şekilde ürünü servise kabul etmiyorlar. Şu an garantili bir Dyson ürünüm olmasına rağmen servis hiçbir şekilde ürünü onlara götürmemi kabul etmiyor. Aşağıda ses gelen videoyu ilişkilendiriyorum.

12 Eylül 2024 19:08

Bir ekstra video daha yolluyorum.

13 Eylül 2024 18:49 (Şikayetten 23 saat sonra)

Yorumlar (6)

Yavuzkan
Yavuzkan

Bende aynı durumdan dolayı servise götüreceğim şimdi. Arızası konusunda size bilgi verdiler mi? Tamir sonrası tekrar oldu mu?

İsmet

Direk motor değişmişti sanırım. Bir daha o ses olmadı.

Fatih
Fatih

Aynı sorun var aynı makine. Servise göndermeli miyim?

İsmet

Mutlaka gönderin. Sorun çözüldü bende. Ama servise gönderene kadar bir süreçten geçebilirsiniz maalesef.

Ekin
Ekin

Aynı sorundan muzdaribim, herhangi bir olumlu dönüş sağlandı mı acaba

İsmet

Evet. Buraya şikayet girdikten sonra, Dyson yetkilisi beni aradı. Paylaştığım video'yu gördü. Ürünü kargoladım ve tamir edildi.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
10 Ağustos 2023 17:45
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
13 Mart 2025 19:34