Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 18:21

Dyson marka hava temizleme cihazımın ekranında polen düzeyi en üst seviyeye çıktı. Defalarca teknik desteği aramama rağmen sorunumu çözemediler. Kitabın Türkçe kitapçığında da sorun ile ilgili bir bilgi bulunmuyordu. Şans eseri İngilizce kitapçığı okuduğumda, orada filtre yenilenmesine rağmen geçmeyen bu tür sorunlarda, arkada sensörlerin olduğu noktanın elektrik süpürgesi ile vakumlanması gerektiği yazıyordu. Toplam bir dakikamı alan bu işlem ile cihaz kendine geldi ve toz ve polen düzeyi en üst seviyeden normal seviyesine döndü. Eğer okumasaydım, cihazı boşuna servise götürecektim ve gereksiz yere tamir ücreti ödeyecektim. Cihazınızda böyle bir sorun olursa, elektrik süpürgesi ile sensörün bulunduğu yere vakum yapmak yeterli olacaktır. Bilginize sunarım.

22 Mart 2024 11:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Mart 2024 12:43

Çözüm merkezinden arayan kişi hiç yetkin ve bilgili değildi kendisine tek beklentim beni uğraştırdığınız için bir özür dememe rağmen özür dilemedi teknik ekibin bilgisizliğini kabullenemedi. Halbuki bilmemek değil öğrenmemek ya da öğrenmeye kapalı olmak sıkıntılı. Bence Türkçe kullanım kılavuzu da güncellenmeli. Sonuç geri dönüş hiçbir işe yaramadı.

Tahsin sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Şarjlı Süpürge Filtre Sorunu

Tahsin
22 Kasım 2023 19:21
"3 aylık bir görüşmeler ve kontroller neticesinde ürünün ana motorunun değiştirilmesine karar verildi. Keşke süreç bu kadar uzamadan üretim hatası olduğu kabul edilip neticelenseydi. Teşekkürler..."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
24 Ekim 2025 08:08

Rumeysa
26 Kasım 2023 13:54
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Ocak 2024 14:13