Ebru sonuçtan memnun

Dyson Hatalı WhatsApp Destek Hattı Yönlendirmesi Sonucu Mağduriyet

Dyson Hatalı WhatsApp Destek Hattı Yönlendirmesi Sonucu Mağduriyet
14 Eylül 2024 13:14
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Dyson dan geri dönüş sağladılar. Şarj kablosunun iadesi için kargo şirketini evden teslim alması için yönlendirdiler. Şarj kablosunun para iadesi için gerekeni yapacaklarını ifade ettiler. V8 in şarj olmama sorunu için batarya sipariş etmem gerektiğini söylediler. Ancak stoklarında v8 bataryası yokmuş. Beni arayarak bilgi verdikleri ve kargo şirketini yönlendirdikleri için Dyson a teşekkür ediyorum.”

Merhaba

Dyson V8 şarj olmadığı ve kırmızı ışık 4 defa yanıp söndüğünü WhatsApp destek hattından size 11.09.2024 tarihinde bildirdim.
Ekibinizden C... Bey benden video istedi, gönderdim ve sorunun şarj kablosundan olduğunu yazdı, yenisini sipariş etmemi söyledi. Konuşmanın ekran görüntüsünü size gönderdim.
Ben de yeni şarj kablosu sipariş ettim ve bugün geldi ama yine aynı sorun devam ediyor. Yani sorun şarj kablosu değil.
Ben boşuna yeni şarj kablosu almış oldum. Size bu durumu WhatsApp hattınızdan iletmeye çalıştım ama hattınız yapay zekaya bağlı ve cevap vermiyor.
Lütfen mağduriyetimin giderilmesi için benimle iletişime geçin. Mail olarak da size yazdım.

14 Eylül 2024 13:24

Bana Dyson destek hattından "Satın almış olduğunuz aparatı iade edebilirsiniz. " şeklinde mail geldi ama sorunuma çözüm sağlanmadı Benim V8 aletim halen şarj olmuyor Dyson ekibinin yanlış yönlendirmesi sonucu aldığım şarj aletini iade etme işlemleri ile yine ben uğraşmak zorunda kalacağım önerdikleri çözüm sorunumu çözmemekle beraber iş ahlakına ve müşteri haklarına hiç uygun değil

14 Eylül 2024 14:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

14 Eylül 2024 21:26

Polen
12 Nisan 2025 21:01
Dyson V12'nin Şarj Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
26 Şubat 2024 15:26

Serhat
07 Temmuz 2024 10:41
Anna sonuçtan hiç memnun değil

Anna
20 Mayıs 2024 19:41