Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 12:50

Dyson Gen5detect aldım ve iyi bir süpürge diyebilirim, fakat çok pahalı. Ama sorun şu ki, fiyatına göre çok kötü boya atılmış. Dyson borusu bir yere dokunduğu an boyası aşınıyor. Çok dikkatli kullanmama, çarpmamak ve vurmamak için özen göstermeme rağmen, boyası son 10-15 kullanımda, ortalama 5-10 dakika her seferinde kullandığım halde aşınmayı engelleyemedim. Bu kadar pahalı bir makinenin boyasının bu kadar dayanıksız olmasını kınıyorum. Makinem şu an iyi, memnunum ama bu boya atması 3 ayda bu duruma gelmesi beni korkutuyor ve üzüyor. 1 sene, 2 sene sonra boyasından eser kalmayıp o kadar çirkinleşecek olması bizi üzüyor. Düşünmedim değil, alıp boruyu fırın boya yaptırayım hatta kendim boyasam üstündeki boyası daha uzun kalırdı.

Bu arada Dyson Türkiye'ye 2 mail attım, gelen cevaplar her ikisi de aynı. Aşağıda Dyson'ın cevabı:

Merhaba Sayın İlgili,
Dyson ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
İletmiş olduğunuz görsellerde kullanıma engel herhangi bir durum bulunmamaktadır. Cihazınızı gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.
İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
B**c*
Dyson Müşteri Hizmetleri.

28 Mayıs 2024 20:53

Kısaca Dyson u kınıyorum, bu kadar para ver boyası dokunmada dahil sıyrılıp çıksın ( dikkat vurma çarpa değil dokunduğunda), ve bu açıklamayıda kınıyorum gönül rahatlığı ile kullanımda engel değildir açıklamasını. Alacak olanlar umarım dikkate alır, beni rahatsız eden görüntü kirliliği boruların boyasının çok kolay aşınması. Bu kadar para ver Dyson boyasını bile yapamamalarını kınayıp bu kadar para etmez diye, alacaklara bildirimde bulunmak istedim. Param helal değildir.

30 Mayıs 2024 14:41 (Şikayetten 5 gün sonra)

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
26 Aralık 2023 15:56

Çağnur
28 Ocak 2025 17:47
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
11 Mart 2025 13:03
Dyson Süpürge Aparat Sorunu Ve Çizik Şikayeti
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
11 Ocak 2024 12:52
Dyson Gen5 Çizik Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 12:03
Dyson Kategorileri