Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen 5 Kablosuz Süpürge Parçası Çıktı!

Dyson Gen 5 Kablosuz Süpürge Parçası Çıktı!
12 Ocak 2024 21:22

Dyson Gen5 kablosuz süpürgeye dünya kadar para verdik, daha bir ay olmadan süpürme aparatının yanındaki parça çıktı ve günlerdir stok bekliyorum. Stokta parçanın olmaması da gerçekten çok garip. Reklamlarda şarj süresinin 70 dakika olduğu söyleniyor fakat henüz böyle bir süreyi hiç görmedim. Her aparatın ayrı bir şarj süresi varmış. Ben maalesef bu durumdan habersizdim. Aldığıma çok pişman oldum; bakır renginde soyulmalar başladı ve üst aparattaki kırmızı lastikler kopuyor. İade süresini geçirdiğim için iade edemiyorum. İki yıl hayalini kurduğum bu ürün, hayalimle hiç alakası olmadığını gösterdi. Ayrıca, çok güçlü bir çekiş gücü de yok; bunu ancak en güçlü modda sağlayabilirsiniz ama o modda evi süpürmeye şarj yetmiyor. Bana gelen makineyi sorunlu mu anlamadım. Herkes çok tavsiye etmişti ancak benim deneyimim bu yönde olmadı.

12 Ocak 2024 21:49

Dyson gen 5 süpürgemi 29.11.2023 tarihinde satın aldım. 25.12.2023 tarihi gibi de parçası düştü.

17 Ocak 2024 15:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

Cigdem
25 Mart 2025 01:57
Dyson Süpürge: Kısa Sürede Soyulma Ve Kırılma Sorunları
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Kasım 2024 21:56
Dyson Ürün Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Dyson Ürün Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Hilal
21 Temmuz 2025 14:10

02 Eylül 2024 19:04
Dyson Süpürge Yedek Parça Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Papatya Kısmındaki Sünger Sorunu

Burcu