Dyson Garantiyi Üzerime Geçiremiyor

21 Aralık 2023 16:05

Haziran ayında Dyson humidify cihazı aldım ikinci el olarak.
Cihazın prizinde arıza oluştu garantiye göndermek istedim. Müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana cihazın üzerime kayıtlı olması için satış evrakı gerekiyor dediler.
Satan kişiye güç bela ulaştım. Yaşadığım ilden satıcının yaşadığı ile gittim imzaları attık. Dyson a gönderdik. Bu bahsettiğim arıza 26 Ağustos tarihinde oldu.
O günden beridir bu ürünü kullanamıyorum. 5 ayda cihazı üzerine devir yapıp garantiyi aktif edemediler.

Cihazın garantisi bitecek daha hala işlem yapılmadı. Dyson Türkiye çok kötü bir hizmet veriyor. Biz gereksiz prosedürler olmasın diye bu tarz cihazlar alıyoruz.

23 Aralık 2023 02:45

Neden ikinci el cihaz aldın diye düşünebilirsiniz. Benim çocuk alerjik hasta. Haziran ayları zamanında da bu cihazlar piyasada bulunmuyordu. Karaborsadaydı. Bayağı stoğa girmesini bekledim girmeyince ikinci el olarak aldım.

25 Aralık 2023 12:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

22 Temmuz 2025 15:10

Kimse iletişime geçmedi. Ben buraya yazdığımla kaldım 2 yıl geçmiş. Cihazım çöp oldu. Umarım size de yar olmaz benim param.

Vasfiye sonuçtan memnun değil

Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar

Vasfiye
07 Haziran 2024 09:40
Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
30 Haziran 2025 12:33