Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:58

Dyson hava temizleyicimi nemlendirme özelliği çalışmadığı için servise gönderdim. Serviste onarımı tamamlanan cihazım kargoya verildi 1 hafta boyunca cihazıma ulaşamadım uzun uğraşlar sonucunda cihazımı aldığımda cihazımın çeşitli bölgelerinde çizikler ve deformeler mevcuttu. Bunun üzerine onarımı yapılması için tekrardan servise gönderdim, bugün cihazım geldi cihazın hiçbir yeri onarılmamış üstüne üstlük kumandası da çalışmıyor. Bu seferde kumandasını bozup gönderdiler. Dyson hiçbir şekilde cihazımın onarımını sağlamıyor tam tersine her servise gittiğinde bir yerini bozup gönderiyor. Cihazımın değerini düşürmekten başka hiçbir şey yapılmıyor, her yeri deforme olmuş şekilde. Eğer ki bu sefer de problem çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

16 Ekim 2023 16:28

Dyson tarafından üçüncü mağdur edilişim oldu. Daha önce şikayetimde anlattığım olay (cihazımın deformasyonlu ve kumandası bozuk şekilde gönderilmesi) üstüne oluşturulan kayıt sonucunda Dyson müşteri hizmetleri bana döndü ilk etapta bu konuyla alakalı hiçbir aksiyon alamayacaklarını cihazımı bu şekilde kullanmam gerektiğini belirtti bende mahkeme yoluyla görüşeceğimizi söyleyip telefonu kapattım. Aradan yarım saat geçti Dyson beni tekrar aradı mahkeme yoluna başvuracakmışsınız fakat tüketici kanunlarına göre kozmetik kusurlar garanti kapsamına girmemekte size sadece yeni kumanda temin edebiliriz dendi. Bende ilk servislerine yolladığım cihazda bir kozmetik kusur olmadığını belirtmem üzerine hayır siz ilk servise gönderdiğinizde servisimiz not almış cihazda kozmetik kusurlar varmış dedi. Dyson resmen suçunu kabul etmeyip bana suç atmaya başladı. Peki size soruyorum madem bu cihaz size bu şekilde geldi, sizde ilk geldiğinde bu notları eklediniz ikinci defa neden benim cihazımı mağduriyetinizi gidereceğiz cihazınızın deformasyonlarını onaracağız diyerek cihazımı tekrardan servise aldınız? Cihaz size bu şekilde geldiyse kayıtlarınızda da mevcutsa neden benim cihazımı onarmak için alıyorsunuz! Bu nasıl iş bilmezlik bu nasıl profesyonellik! Müşterinize verdiğiniz değer fazlasıyla ortada! Hakkımı sonuna kadar arayacağımdan hiçbir şüpheniz olmasın!

13 Ekim 2023 17:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

13 Ekim 2023 17:22

Aradığınız numaradan ses gelmedi tekrardan aranmayı talep ediyorum.

Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Nazlıcan
18 Şubat 2025 22:10
Dyson Servisinde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözülmeyen Sorunlar
Dyson Servisinde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözülmeyen Sorunlar

Samet
05 Aralık 2023 15:56
Melihcan sonuçtan hiç memnun değil

Melihcan
17 Eylül 2023 23:46
Dyson Hava Temizleyici Servis Sorunu
Dyson Hava Temizleyici Servis Sorunu
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
30 Haziran 2024 00:55