Dyson Boru Sallantısı Ve Filtre Kokusu

Dyson Boru Sallantısı Ve Filtre Kokusu
25 Kasım 2023 13:26

Dyson v15 dikey süpürge kullanıcısıyım. 2022 4. Ayda satın aldım. Süpürge borusu kullanımda çok ciddi sallantı yapıyor, filtremde koku var ve koltuk başlığımın fırça kısmı kullanırken oynuyor yerinden çıkıyor. Konuyla alakalı birkaç ay önce de aradım. Boru gönderimi sağlandı fakat yeni boruda da aynı problem devam etti. Problem boru ile alakalı değil borunun bağlantı kısmındaki parçalarla alakalı bunu kabul etmiyorlar asla. Bu sallantının kullanıma bağlı olarak normal olduğunu söylüyorlar. Filtrenin de değişimi kabul edilmiyor filtrenin garanti süresi olduğunu garanti süresinin bir yıl olduğunu söylüyorlar ve bu konuyla alakalı bana daha önce hiçbir bilgi verilmedi. Zaten daha önce toz haznesi ve halı başladığımda da problem yaşamıştım evet orada ilgilenmemişti ve değişim sağlanmıştı fakat ürünümde sürekli bir problem çıkması. Sallantının kabul edilmemesi ve filtre garanti süresi ile ilgili bilgi verilmemesinden şikayetçiyim. Konu ile ilgili acil geri dönüş sağlanmasını istiyorum!

28 Kasım 2023 14:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

01 Aralık 2023 00:50

Müşteri hizmetleriyle uzun görüşmelerim ve ısararım üzerine servis açtırdım. Cihazım şu an serviste gerekli onarım ve bakımlarının titizlikle yapılmasını rica ediyorum. Bununla ilgili geri dönüş bekliyorum lütfen

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
28 Ekim 2025 13:14

Dyson V15 Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

20 Ekim 2024 13:49

Dyson V15 Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ebru
27 Aralık 2024 10:29
Dyson V15 Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 23:23

Dyson V15 Yıkanabilir Filtre Kokusu Ve Garanti (Değişim) Sorunu