Cahide
04 Mart 2024 12:23

Dyson v15 süpürgemin halı başlığında bir bolge kırıldı aralık ayında. Dyson a ilettiğimde yeni başlık göndereceklerini söylediler. Yaklaşık 2 ay bekledim stok yok dediler ve tamir edeceklerini başlığın bakımını yaparak göndereceklerini söylediler. Bunu da 2 hafta kadar bekledim. Tamirden gelen ürün gönderdiğim halde yalnızca kırılan parça takılıp hiçbir bakim yapılmadan gelmiş. Kesinlikle memnun kalmadım. Onca para verip aldığımız süpürgeden aldığımız hizmet 0 kesinlikle. Kimseye tavsiye etmeyeceğim artık. Ürünün görsellerini ekliyorum. Ufacık bir silme işlemi bile yapılmamış.

14 Mayıs 2024 11:47

Dyson v15 süpürgemin papatya kısımları aldığımdan beridir soyuktu ama önemli olmadığını söylediler. Şu an ise o kısımlardan hava kaçmaktadır süpürgem verimli süpürmüyor. Sorunu arayıp görüntülü konuşma ile ilettiğimde yeni ana gövde göndereceklerini söylediler ancak daha sonra yine arayıp stok olmadığını ve teknik serviste yenileceğini söylediler. Aynı sorunu birkaç ay evvel süpürge başlığında yaşamıştım ve bir müddet süpürgesiz kaldım. Üstelik başlık yenilenmedi tamir edildi. Şimdi de yenisi gelebilecekken yine tamir seçeneği sunuluyor. Yine süpürgesiz kalmam isteniyor. Nasıl oluyor da bu kadar büyük bir firma stok sağlayamıyor ve bu kadar çabuk kırılıp bozuluyor. Süpürgemin parçasının acilen yenilenmesini istiyorum. Serviste parça var ise önce bana o gönderilip eskisi öyle alınmalı. Servis konusundan dolayı Dyson asla tavsiye değildir.

05 Mart 2024 12:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Şubat 2024 00:23
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Ekim 2024 12:39
Ece sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 14:32
"Müşteri hizmetleri bana ulaşıp hemen ürünün siparişimi oluşturdu. 1 gün sonra ürün elime ulaştı. Çok teşekkür ederim."
Dyson Servisinden Eksik Parça Sorunu
Dyson Servisinden Eksik Parça Sorunu
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
21 Kasım 2024 13:30
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
23 Ekim 2024 14:05
"8 ayın sonunda parçama kavuştum. Son görüştüğüm müşteri hizmetlerinde çalışan hanımefendiye teşekkür ederim."
Dyson Kategorileri