Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Arızalı Cihaz Değişim Mağduriyeti

Kerim
25 Haziran 2024 13:36

15 Nisan 2023 tarihinde Dyson online sitesinden Dyson v15 detect absolute model kablosuz süpürge siparişi verdim. 13 Haziran 2024 tarihinde çekim gücü düşüklüğü sebebiyle servise gönderdiğim ürünüm için değişim hakkı tanınmıştır. Aynı model bulunmadığı için bir üst model bir cihaz ile değişim için beni aradılar, ben de yeni cihazları olan submarine modeli ile değişim talep ettim.

Bana değişim için gönderilecek cihaz 28.999 TL, benim istediğim model 30.999 TL olup aradaki farkı (2.000 TL) benim ödeyeceğimi söylediler. Bu nedenle iade talep etmiştim. Bana iade sağlandı lakin submarine için kampanya indirimi tanımlanmadığını söylediler. Ve değişim dosyamın kapandığı için geri dönüşü olmayacağı, bu nedenle bana verdikleri değişim hakkı olan cihaz Dyson v15 detect için kampanya indirim kodunu tanımlayamayacaklarını ilettiler.

Şimdi bana iade yapılan 16.999 TL ile ne eski cihazımı (12.000 TL fark var) geri alabiliyorum ne de talep ettiğim submarine (14.000 TL fark var) cihazını satın alabiliyorum. Dyson müşteri hizmetlerine talep bırakmama rağmen olumsuz dönüş yaptılar. Değişim hakkımı kullanmak istiyorum. Cihaz seri numaram u3b-EU-sbv5544a.

01 Temmuz 2024 12:28 (Şikayetten 5 gün sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
24 Şubat 17:08
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
03 Ekim 2024 12:27
İndirimli Süpürge Alışverişinde Hayal Kırıklığı: Kullanılmış Ürün ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Burak sonuçtan memnun

Burak
27 Mayıs 2024 11:18

Ahmet
13 Ocak 2024 11:17
Dyson, Teknik Destek Ve Parça Tedariği Konusunda Müşteriyi Yanıltması
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Değişim İçin Stokta Olmayan Ürün Mağduriyeti

Gamze