Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Amerika'dan Alınan Ürünün Türkiye'de Kullanılamaması

Ayberk
09 Haziran 2024 21:29

Amerika'dan eşime hediye olarak aldığım Dyson airstrait ürün Türkiye'de çalışmadı. Sebebi Amerika için üretilen ürünün Amerika priz voltajına uygun olup Türkiye'de prizden gelen voltaja uygun olmaması. Dyson evrensel bir marka olduğundan kaynaklı ürünü satın aldım. Türkiye'de neden kullanamadığıma anlam veremiyorum. Dyson müşteri hizmetlerine yazarak ürünün sıfır olduğunu ve hiç kullanılmadığı için garantiden değiştirmelerini ya da Türkiye kullanımına uygun hale getirmelerini talep ettim ama bununda mümkün olmadığını söylediler. Ürünü Türkiye'de kullanmak için kocaman bir akü satın almam gerekiyormuş. Bu akü ile sadece evde kullanılabilir o da çok büyük boyutta. Başka hiçbir yerde kullanamayacağımdan ürün için bu dönüştürücüyü almak istemiyorum. Bununla ilgili Dyson'dan dönüş yardım beklemekteyim.

13 Haziran 2024 12:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Alper
Alper

Merhaba 4500 TL'ye voltaj düşürücü aldım mecburen çünkü ürün 1600 watt mış ve aldığım ürün 10 kg bildiğin trafo sadece evde kullanılabilir. Yapacak bir şey yok trafonun ölçüleri 30CM-20CM

Dyson Amerika'dan Alınan Ürünün Türkiye'de Kullanılamaması
Gökhan
Gökhan

Merhaba, bu konu hakkında bir sonuç alabildiniz mi? Ben üniversite eğitimim için bir süre Amerika'da yaşadım, döndüğümde ise böyle bir sorun ile karşılaştım, bir arkadaşım motorunu değiştiriyorlar demişti ancak güncel durum nasıl öğrenmek istiyorum

Perihan
Perihan

Şu an aynı problemi yaşıyorum. Ne yapabilirim acaba

Setenay
11 Aralık 2024 20:55

Kenan
21 Nisan 2024 02:34
Dyson Airwrap ( Amerika Prizi Sorunu )
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
27 Mayıs 2024 03:28