Dyson Airwrap Sorun Yaşanması Ama Çözüm Bulunamaması

Mihriban
01 Nisan 2024 16:30

Ocak 2024'de satın almış olduğum Dyson Airwrap saç şekillendirme ve kurutma setinde bazı başlıklarda oynama ve buna bağlı olarak saç koparma şikayetimle ilgili Dyson çağrı merkezine ulaştım. Görüntülü arama başlatıldı ve tüm sorunlarımı söyledim, 'evet, sorun olabilir' denildi ve benden ürünü ya kargo ile ya da Ataşehir'deki yetkili servise bırakmam istendi.

30.03.2024 cumartesi günü akşam saat 17:40'ta bıraktığım ürün için pazartesi dönüş yapıldı ve tüm testleri geçtiği, ancak bir sorun olmadığı bilgisi paylaşıldı. Aynı konuda çok fazla şikayeti olan Instagram videolarında Dyson'ın bunu sorun olarak kabul ettiği ve ürünün değişiminin yapıldığı bilgisi paylaşılmaktadır.

Hayır, onlar fenomen olunca mı sorunları çözülüyor? ' diye düşünüyorum. Dünyanın parasını verdiğim cihaz için 'sorun var' denilirken 'sorun yok' denilmesi kabul edilemez. Dyson Türkiye ekibi çok hızlı çalışıyor gibi görünüyor; ancak bence ürün incelenmedi bile.

05 Nisan 2024 13:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Kasım 2024 21:24
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
14 Mart 2024 09:38

Dyson Airwrap Değişim Sürecinde Bilgi Kirliliği Ve Stok Sorunu

Çağıl
18 Temmuz 2025 12:11
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ağustos 2025 15:40