Dyson Airwrap Kutusuna İsim Yazdıramadık

Özkan
16 Aralık 2023 19:45

2-3 hafta önce İzmir İstinyePark Dyson’a gittiğimizde kızımın Dyson Airwrap cihazına kişiselleştirme yaptırmak istedik, cihazın arızalı olduğunu söylediler ve pazartesiden itibaren istediğiniz zaman gelin yardımcı oluruz dediler. Bugün bu işlem için yine gittiğimizde D****** bey sert tutumuyla hafta sonu bu işlemin yapılmadığını, bugün yapılamayacağını, işlemin 30 dakika sürdüğünü, hafta sonu mümkün olmadığını söyledi. Tartışmalarımız 20 dakikayı aştı, yardımcı olmak yerine aynı cümleler tekrarlandı. Bu tutum Dyson’a yakışmadı.
Gitmeden önce çağrı merkezini aramıştık ve işlemler hafta sonu yapılmıyor. Gibi bir bilgi verilmemişti. Gereğinin yapılmasını rica ederim

18 Aralık 2023 14:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson'dan Satın Aldığım Üründe Arıza Ve Kullanılmış Cihaz Şoku: Satış Sonrası Hizmette Büyük Hayal Kırıklığı

Merve
22 Nisan 2025 16:23
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ürün Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Tugay
13 Aralık 2024 10:22

Dyson'dan Ücretli Değişim İçin Bile Hizmet Alamıyorum!

09 Temmuz 2025 18:13
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Kutu Üzerine Baskı

Batuhan
20 Şubat 2024 17:53
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Şubat 2024 22:01