Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 11:45

Dyson Airwrap'imi 16.12.2023 tarihinde almış olup, bir seyahat sonrası yanımda götürmediğim için arkadaşımın Dyson'ını deneme imkanım oldu. Aslında benim Dyson'ımın büyük oranda ısı sorunu olduğunu fark ederek müşteri temsilcisine ulaştım. Aldığım günden beri bu şekilde kullandığımı ve sadece kıyaslama şansım olduğundan fark ettiğimi kendilerine ilettim. Onlar da yaptıkları test sonucu zaten cihazın böyle bir problemi olduğunu kabul ederek "cihazımın gövdesini değiştirerek" bana geri gönderiyorlar. Zaten arızalı ürün satıp üstüne tamir ettiler. Sağ olsunlar. Ben çok pişman oldum, paranla nasıl rezil olunur, birebir yaşadım. Evde süpürgesi de var, hava temizleme cihazını almayı planlarken çok iyi yaşadım bu olayı.

16 Aralık 2024 11:38 (Şikayetten 4 gün sonra)

18 Aralık 2024 09:30

Gövdesi değiştirilmiş cihazım geldi. Bana ilk başta parça değiştirmedik gövdeyi tamamen yeniledik dediler sonrasında cihazın kenarlarında lekeler gördüğümü söylediğim de ise cihazın benim olduğunu içinden parça değiştiklerini söylediler. Ardından tüm testlerden başarıyla geçen cihazı kullandığımda yine aynı performans, asla düzgün çalışmıyor. Kapattım kutuya kaldırdım. Uğraşmayacağım, bir şeyi bir markaya bir kere söylersin 10 kere değil. Sadece bir daha kullanmayacağım, ürün almayacağım bir marka olarak kalacak bende. Tavsiye de etmiyorum çevreme.

18 Aralık 2024 09:39
Dyson Airwrap Isı Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Tüm testlerden başarıyla geçen gövdesi değiştirilmiş Dyson saç şekillendiricinin gösterdiği performans tam olarak bu şekilde.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Haziran 2025 12:35
"2 gün önce destek ekibi tarafından arandım ve gövde değişimi yaptılar sorun giderildi. Teşekkürler…"
dyson-supurge-tekrarlayan-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-3.jpg

Özlem
17 Temmuz 2023 23:23
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
13 Mart 2024 13:56
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin
26 Şubat 2024 20:58