Dyson Airwrap Eksik Ürün Ve Beyaz Işık Uyarısı Şikayet

Dyson Airwrap Eksik Ürün Ve Beyaz Işık Uyarısı Şikayet
Berna
07 Şubat 2024 18:09

7.12.2023 tarihinde erkek arkadaşımın hediye aldığı Dyson Airwrap ürünüm bir ay sonra uyarı verdi. Beyaz ışık yanıp sönmeye başladı, kırmızı ışık verip kapandı. Araştırmam sonucunda filtre temizleyici aparatın olması gerektiğini öğrendim. Filtre temizleyici aparatı olmadığı için Dyson servisini arayıp eksik ürünümün gönderilmesini istedim ancak üzerinden zaman geçtiği için ücret ödeyerek alabileceğim söylendi. Eksik ürün gönderimini müşteriden para ödeyerek alıyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini istedim ancak 500₺ gibi bir para istediler. Eksik ürünün sorumlusu müşteri değildir. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

15 Şubat 2024 14:42 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Berna A. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

16 Şubat 2024 11:45

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Kübra

19 Nisan 2025 01:22
Dyson Airwrap Filtre Temizleme Aparatı Eksikliği

Berfin
08 Haziran 2024 15:07

Dyson Airwrap Cihazında Garanti Sonrası Kısa Sürede Büyük Arıza Ve Yüksek Onarım Ücreti

Emine
17 Temmuz 2025 12:11