Cansu sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 15:00

2023 yılının Şubat ayında almış olduğum Dyson Airwrap ürünüm (vinca/rose) önce bukle başlığında rose kısımlarından soyulmaya başladı. Yedek parça olduğu için 1,5 ay içinde temin edilip tarafıma ulaştırdı. Sonrasında ana makinede soyulmalar başladı. Servise gitmesi gerektiği bilgisi verildi. 3-4 kere kullanıcı/kullanım kaynaklı bir hata dönüşü alacaksam yepyeni ürünümü servise göndermek istemediğimi dile getirmeme rağmen 'bu şekilde bir dönüş olmayacağı böyle bir şikayetle ilk defa karşılaştığı yüksek ihtimalle servisin değişim onayı vereceği' bilgisi paylaşıldı. Bugün gelen cevaba göreyse kullanım kaynaklı kozmetik hatalarının garanti kapsamında olmadığı ürünün olduğu şekliyle tarafıma ulaşacağı bilgisiydi!
Sonuç olarak beni bir beklentiyle bekletip hayal kırıklığı maksimum müşteri memnuniyeti minimum bir deneyim yaşattı Dyson bana.
Sonuç bu şekilde gelecekse neden zaman kaybettim.
Konuyla ilgili tarafıma memnun edici bir dönüşün sağlanmasını Dyson tarafından bekliyorum.

12 Ekim 2023 21:26

Servise gönderdiğim ürünüm zedelenmiş boya kısımları çizilip gönderilmiş. Deney mi yaptılar neyi zorladılar sapasağlam ürüne bu şekilde bir zararı nasıl verdiler ve ne hakla. 6 aydır kullandığım çalışan ürünü bu şekilde sizden kaynaklanan deformasyonla kabul etmemi beklemeyin. Konu çözüm merkezine gitti acil olarak ürünümün değişimini talep ediyorum. Ciddi anlamda bir hayal kırıklığı ve müşteri memnuniyetsizliği. Kullanıcılar asla asla servise gönderme gafletinde bulunmasın müşteri temsilcilerinin yönlendirmesi doğrultusunda ben gönderdim ve sonuç ortada.

Ek
Ek
11 Ekim 2023 12:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

12 Ekim 2023 20:09
Dyson Airwrap Boya/Kaplama Soyulması

Servisten gelen ürünümü çizip göndermişsiniz! Öncesi ve sonrası görüntülerini ekliyorum. Acil olarak dönüş yapın!

12 Ekim 2023 20:10

Fotoğrafları yükleyemiyorum

12 Ekim 2023 20:19

Böyle bir sorumsuzluk nasıl olabilir acil olarak Dyson'dan dönüş bekliyorum. Çizip gönderdiğiniz sadece 6 aydır kullandığım ürünümün değişimini talep ediyorum. Çözüm merkezi bu sorunu çözsün.

16 Ekim 2023 14:03

Beni yalancılıkla suçladılar bir de efendim neymiş ürün servise geldiğinde çizikleri mevcutmuş ürünün çalışmasında bir problem yokmuş bla bla. Zaten çalışmasında bir problem olduğu için gönderilmedi bu ürün servise! Ya madem bu şekilde ürünüme zarar verdiniz arkasında durun. Yurt dışı genel merkeze de buradaki mağduriyetimi ve yaşanan rezilliği aktaracağım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap La İlgili Servis Mağduriyeti

07 Mayıs 2024 23:01
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Eylül 2023 11:50
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
21 Mayıs 2024 19:13
Dyson Yanlış İçerik Bilgilendirilmesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
01 Haziran 2023 15:24