Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlıklarım Sallanıyor Ve Servis Değişimini Yapmıyor!

Yasemin
02 Nisan 2024 15:16

Dyson Airwrap setimin başlıkları çok sallanıyor. Arkadaşlarımın setleri ve mağazadaki ürünlerin teşhirleri bile sallanmıyorken benim ürünümün başlıkları sallandığı için iki kere servise gönderdim. İlk gönderdiğimde gövde değişimi yapıldı fakat sorunum devam ediyordu. İkinci kez gönderdiğimde tekrar gövde değişimi yapılmış fakat ben değişimini istiyorum diye belirtmiştim. Ben ürünü kullanamıyorum. Değişimini talep ediyorum. Kullanırken başlıklar düşecekmiş gibi oluyor. Elimde tutmak zorunda kalıyorum ve kullanamıyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim; kendi paramızla rezil oluyoruz, uğraşıyoruz. Stok yoksa, stok bekleyebileceğimi de söylemiştim, yeter ki sorunum çözülsün, bana yeni ürün verilsin. Ayrıca servise gönderdiğimde kutumda bir sürü çizikler oluşmuş, ürünler resmen toz ve çamur içinde gelmişti. Lütfen ürünün sıfırıyla değişimini yapın.

08 Nisan 2024 12:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

Ayşegül
19 Şubat 2025 00:38
Serra sonuçtan hiç memnun değil

Serra
16 Ocak 2025 21:24
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
13 Ocak 2025 14:32

Seyhan
20 Mayıs 2024 16:31
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Ocak 2025 19:12