İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlık Sallanıyor

14 Mart 2024 18:02

9-10 ay önce Dyson Airwrap satın aldım. Aldığımdan beri bütün başlıkları sallanıyor ilk başta normal bir durum olduğunu düşünüp kullanmaya devam ettim ama artık saçımda iken bile düşüyor başlıklar acayip sallanıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda normal dedi ama bu durum normal değil. Değişim talep ediyorum. Yoksa Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak zorunda kalacağım o kadar para veriyoruz. Buna sonuçta

03 Nisan 2024 11:37

Dyson Airwrap tüm başlıkları sallanıyordu. Servise Yolladım bana hiçbir bildirim yapılmadan sadece gövdesi değişip bana geri yollandı. Fakat aynı sorun devam ediyor. Bütün başlıkları sallanıyor oturmuyor, müşteri servisi normal bir durum diyor ama değil hiçbir arkadaşımın aletinde böyle bir sorun yok sallanmıyor. Ben değişim talep ediyorum çünkü garanti bu sorunu çözemiyor. Ki herkes de bu sorundan muzdarip yani bu kronik bir sorun. Değişim sağlanmazsa hakkımı Tüketici Hakları mahkemesinde arayacağım çünkü bu kadar bilindik ve güvenilen bir markanın böyle mağdur etmesi anlamsız. Verilen paralar az buz paralar değil.

03 Nisan 2024 10:55

03 Nisan 2024 04:10

01 Nisan 2024 18:34

Görselde yaptığım şikayet üzerine arandım ve ürünümü servise alacaklarını söylediler. Yolladım bana hiçbir bildirim yapılmadan sadece gövdesi değişip bana geri yollandı. Fakat aynı sorun devam ediyor. Bütün başlıkları sallanıyor oturmuyor, müşteri servisi normal bir durum diyor ama değil hiçbir arkadaşımın aletinde böyle bir sorun yok sallanmıyor. Ben değişim talep ediyorum çünkü garanti bu sorunu çözemiyor. Ki herkes de bu sorundan muzdarip yani bu kronik bir sorun. Değişim sağlanmazsa hakkımı Tüketici Hakları mahkemesinde arayacağım çünkü bu kadar bilindik ve güvenilen bir markanın böyle mağdur etmesi anlamsız. Verilen paralar az buz paralar değil.

Ek
15 Mart 2024 15:05

Hala dönüş yok

16 Mart 2024 17:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (6)

Ben tekrar gönderdim. Eğer değiştirmezlerse Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim

Yasemin

Bu başlığı hiç kullanamıyorum saçımı yaparken çıkıp düşecek gibi oluyor

Yasemin

Hayır tekrar işleme alındı yarın kargoya vereceğim bugün konuştum bilmiyorum ne yapacaklar ama bu kadar para verip uğraşmak saçmalık. Arkadaşlarımın dysonu sallanmıyor

İlayda

Ne dediler tekrar göndereceğim dediğinizde olumlu konuştular mı

Yasemin

Merhaba ürünle ilgili ne yaptılar acaba? Bende de aynı problem var servise gönderdim gövdesini değiştirip geri gönderdiler fakat sorun devam ediyor

İlayda

Benim de aynı gövdesini değişip yollamışlar ama hala sallanıyor napacağım bilmiyorum:/

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Cihazımda Sürekli Sallanma Ve Servis Sorunu

Gizem