Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 21:28

Dyson Big ball süpürge pneumatic başlık eklem yerinden kırıldı.
Sağlamlığı ve Teknolojik üstünlüğü nedeniyle aldığımız ve büyük memnuniyetle kullandığımız süpürgenin başlığındaki eklem (oynar kısmı) plastiği süpürme sırasında aniden kırıldı ve hortumu bağlı olduğu bölümden çıktı (resimlerde gösterilmeye çalışılmıştır.). Plastik aksamdaki bu ani kırılmanın sonucu süpürge kullanılamaz hale geldi. Plastik malzemenin bu kadar dayanıksız ve çabuk kırılmasına bir anlam veremedik. Kullanıcı dostu ve güvenilir bir firma olarak parçanın değiştirilerek mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyorum. Teşekkür ediyorum.

02 Ocak 2025 14:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

02 Ocak 2025 14:55

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

03 Ocak 2025 13:36

Dyson yetkili personeli telefon ile iletişime geçti. Kendileri ile görüşmemde bahse konu başlık plastik parçasının kendiliğinden bir zorlama olmadan kırıldığını, üretim kalite ve hatasından dolayı oluşan bir durum olduğu belirttim. Kendileri Garanti yılı içerisinde olmadığı için herhangi bir değişim veya onarım yapılamayacağını belirtti. Kendilerine Söz konusu parçanın garanti süresi içerisinde olanlarını da gördüğümü, iyi niyet çerçevesinde Firmanın en azından sadece başlıktaki plastik aksamın değişimini sağlamsını talep ettim. Olumsuz cevap verildi. Güvenilir firma düşüncemi yok etti. Önümüzdeki ihtiyaçlarımın karşılanmasında firma değerlendirmesi yaparken Bende oluşturduğunuz olumsuz intiba için ve bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Selin
19 Şubat 2024 09:35

Dyson Pnömatik Başlık Kısa Sürede Kırıldı

Hadi
19 Ağustos 2025 18:10
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Kırıldı

Aslı