Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Kırıldı

Dyson Süpürge Başlığı Kırıldı
Aslı
09 Ocak 2024 18:36

Dyson Big ball aldım. Aldığımdan beri hiç yüzüm gülmedi başlığında sürekli sorun yaşıyorum kırılıp duruyor, çokta iyi bakıyorum dedikleri gibi düşük ayarda kullanıyorum. Hortumuyla ilgili de sorun yaşadım tamam çözüme kavuştu fakat süpürgeyi kullanalı 3 4 yıl oldu sürekli sorun yaşıyorum. Yine başlığı kırıldı ve çözümde sunulmadı. Üründe sorun olduğunu düşünüp kablosuz modellerini inceliyordum ama şu yapılan hiç hoş olmadı ürünü bu haliyle kullanıyorum çünkü

11 Ocak 2024 15:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dyson Süpürge Başlığı Sürekli Kırılıyor, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamıyorum

Fatma
30 Ağustos 2025 23:18