19 Şubat 2024 09:35

Marka, kalite ve dayanıklılığına güvenerek çok fazla para ödeyerek 28.11.2022 yılında aldığımız Dyson Cinetic Big Ball Animalpro 2 elektrikli süpürgemizin başlığı bağlantı yerinden kırıldı. Süpürgemin pneumatic başlığı süpürürken zaten halıya yapışıyor. Kalitesine güvenmiş olduğumuz bu ürünün bu kadar basit bir sorun oluşturabileceğini düşünmüyorduk. Henüz 15 ay gibi bir süre olmasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşmak sıkıcı oldu. Bu kapsamda mağduriyetimizin giderilmesi konusunda gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.

20 Şubat 2024 15:23

Daha önce de belirttiğim gibi kalitesine güvendiğimiz firma bizi çöm pişman etti. Bırak ilgilenmeyi aramadılar cevap bile vermediler. Çevremde herkese söyleyeceğim gerekli her yere şikayetlerimi ileteceğim kesinlikle bu markadan bir şey alınmaz.

20 Şubat 2024 23:13

26 Şubat 2024 09:27 (Şikayetten 6 gün sonra)

01 Mayıs 2025 09:27

Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Garanti Sonrası Yüksek Maliyet