Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Dolapta Olsa Güvenme

03 Temmuz 2024 22:28

Dolap uygulamasından Dyson aldım. Satıcı orijinal yurt dışı olduğunu söyledi. Servise gönderdiğimde imitasyon olduğu söylendi. Satıcı şu an tatil modunda ve ulaşamıyorum. Yani Dolap sayesinde mağdur oldum. Yapabilecekleri bir şey yokmuş, onay verilmiş. Ben servise gitmeden bire bir ürünün imitasyon olduğunu nereden bilebilirim?

Yorumlar (5)

Yasemin
Yasemin

Merhaba seri no dan kayıt yaptırdığınız da çıkmışmıydı ben de yurt dışı ürünü almayı düşünüyorum ama çok endişeliyim imitasyon ürün çıkar diye orijinalliğini nasıl anlayabiliriz

Elif

Seni numarasını kopyalamak onlar için zor değil seri numarası olunca da zaten kayıt oluyor. Arkadaşın dediği gibi servise gitmeden bilinmez. Ama dediği gibi dolap hiçbir sorumluluk almıyor. Çok eksik bit uygulama bu konularda. Beni de biri numara ile sahibinden linki attı onu da kopyalamışlar. Hizmet bedeli dolapta çok diye oradan aldım sonra şikayet ettim dolaba bu tarz satıcılara neden izin veriyorsunuz diye ilgilenmediler. O yüzden kendi sitesinden alın bence.

Ayten

Evet my Dyson’a kayıt yaptırdım ama imitasyonmuş ve dolap hiçbir şekilde yardımcı olmuyor

Elif

Merhabalar dysonun kendi sitesine girip koduna bakmadınız mı orijinal olup olmadığına

Ayten

Baktım my Dyson’a kayıt bile yaptırdım ama imitasyonmuş

Rojda
27 Ağustos 2023 10:26
Dolap Uygulaması Orijinal Olmayan Ürünün İadesini Reddetti!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
03 Ocak 2024 20:30
Dolap Uygulamasından Ayakkabı Alma Mağduriyeti
Sülbiye sonuçtan hiç memnun değil

Sülbiye
26 Eylül 2023 22:40