06 Ağustos 2024 16:10

Dolap uygulaması satıcı doğrulama yapmıyor. Tüm bilgileri doğru girmeme rağmen, "ad soyad ve il" bilgisi yanlış diyor. Satış ve takipçi sayım fazla. Uzun zamandır satış yapıyordum. Şu anda ise bu hata nedeniyle satış yapamıyorum. Her seferinde canlı desteğe yazarak bağlanan müşteri hizmetleri bilgisiz insanlardan oluşuyor. En son bir mail geldi, bu saçma sorun nedeniyle Nüfus Dairesi Müdürlüğüne gidecekmişim. Yıllardır aynı ilde ikamet ediyorum ve edevlette ikametim zaten yazıyor, herhangi bir sorun yok. Sorun nüfus müdürlüğünde değil, dolap sisteminde. Baştan savma bir mail atıldı. Acilen çözüm istiyorum.

10 Ağustos 2024 14:19

Hiçbir sonuç yok. Boşu boşuna nüfus müdürlüğüne bile gittim. Tekrar 5 defa canlı desteğe bağlandım, nüfus müdürlüğüne gittiğimi belirttim. Teknik ekip size dönecek diyor. Daha sonrasına "nüfus müdürlüğüne gidin" diye aynı mail gelip duruyor. Teknik ekip diye bir şey yok, ilgilenen de yok, kimsenin bir şeyden anladığı da yok.

Oğuz
Oğuz

Bizde de aynısını

Sevgi
Sevgi

Çözebildiniz mi

Gülden

Çözemedim. Sürekli aynı hata devam ediyor. İlgilenen kimse de yok. Ve artık satış yapmıyorum

Nazli
08 Nisan 2024 14:53