Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Havuzunda Bekleyen Param!

30 Kasım 2023 15:30

9 gün önce ürün satın aldım. Param benden çıktı ve dolap (Trendyol) havuzuna düştü. Dikkat çekerim o andan itibaren param faizde değerlendirilmeye başladı. Satıcı ürünü ertesi gün kargoladı. Kargo firması da Trendyol expres yani kendileri. Kargo hareketlerinde 8 gündür kargo aynı şekilde gönderici şubede bekliyor. Dolap uygulamasının telefon ile müşteri desteği yok! Sadece uygulama üzerinden canlı destek var. Yazdım karşımdaki kişi bekletip inceledi ve dönüp bana; içiniz rahat olsun, size mail ile bilgi verilecek'' dedi. İptal edin dedim. ''kargoya verilen ürün iptal edilemez, kayıp vs durum varsa paranız iade edilir'' dedi. (dolap uygulamasında da yazıyor iptal edemeyeceğim. Yani kargolanınca 6 ay 1 yıl bekleyin ürün gelmese ve siz unutursanız paranızı kullansınlar. Sizin iptal etme hakkınız yokmuş.) CİMER'e yazdım. Bu düzene izin veren devlet, teknoloji bakanlığı vs. Derhal düzenlemeleri yapmalı. Günlük milyonlarca lira dönüyor. Bu durum diğer benzer online firmalar için de geçerli. 20 gün sonra paramı geri iade etmeleri mağduriyetimi çözmez, ya faiziyle etmeliler ya da kusurlarından dolayı bir tazminatı yaptırımı olmalı. Herkes ayağını ona göre dek almalı! Ama burası Türkiye, biliyoruz ki ipin ucu fena kaçtı.

profile profile
19 Aralık 2023 17:24

Dolap 2 gün sonra işlemi iptal etti ve param daha sonra iade edildi. Ne oldu şimdi sorun mu çözülmüş oldu. Bu sistem kökten yanlış!

Harun sonuçtan çok memnun

Harun
06 Ağustos 2024 10:27
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
05 Ağustos 2024 14:46
Dolap, Kargonun Kaybettiği Ürün İçin Hizmet Bedeli Alıyor.
Dolap, Kargonun Kaybettiği Ürün İçin Hizmet Bedeli Alıyor.

Alev
07 Kasım 2023 14:46
Dolap Sistem Tarafından İptal Edilen Ürünün Komisyonunu Kesiyor
Dolap Sistem Tarafından İptal Edilen Ürünün Komisyonunu Kesiyor
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
02 Ocak 2025 14:39
Dolap Kayıp Ürün Ve Eksik İade: Alıcı Koruma Hizmeti Mağduriyeti
Dolap Kayıp Ürün Ve Eksik İade: Alıcı Koruma Hizmeti Mağduriyeti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
16 Aralık 2024 19:34