Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:13

Doğrucan mobilyadan almış olduğum 1. Koltukta çökme düğme problemi vardı bu koltuğun değişimini bir şekilde yaptırdım. Sürekli arayıp konuşarak ve burada şikayetim vardı. 2. Koltuk takimi geldi. Yerine o koltuk takimi da dikiş yerleri sorunlu geldi ve çökme vardı daha sonra yine üzerine ücret ödeyerek 3. Bir koltuk takimi geldi. Bu koltuk takımında geldiğinde sorunlu bir şekilde geldi. Üzerinde kumaşı lekeli geldi ve bu şekilde kabul etmeyeceğimi söyledim teslimata gelenlere silince çıkar dediler. Kendilerinin silmesi için bez ve deterjan verdim. Çıkmadı cevap olarak kuruyunca çıkar dediler. Ben kabul etmedim evraka yazılmasını istedim. Teslimat yapan kisi bu durumdan rahatsız oldu ve gergin bir şekilde oraya çıkmadı diye yazdı asla kabul edilebilir bir tavır değildi. Daha sonra gittiler. Koltuktaki sorun için aranacağım söylendi ne arayan oldu ne soran bin pişman edildim. Her seferinde üzerine para ödeyerek değişim yaptılar hem de 1 değil 2 değil 3 koltuk takimi da sorunluydu. 3. Koltuk takimini farklı bir takim istemiştik yaşadığımız mağduriyetlerden dolayı artık bir daha sorun yaşamayalım sağlam bir koltuk gelsin diye ama kabul etmediler. Kendi dedikleri oldu ve üzerine para aldılar. Asla hakkımı helal etmiyorum. Özellikle suleyman beyle hiçbir şeyi çözemedik direk kestirip attı. Eve 2. Koltuk sorunlu diye servis gönderdiler. Yanımda konuşuldu koltuğun sorunlarını serviste gördü. Evraka yazdı imza attım evrakın fotoğrafını almıştım Allah'tan siz kumaş değişimini kabul etmişsiniz diye benimle dalga geçtiler yanıltmaya çalıştılar. 3. Koltukta onların vermek istediği oldu. Onu da görüyoruz. Lekeli olan bolum arti o bölümde sünger sarktı gerçekten yoruldum ve artık buraya yazmaya karar verdim. Bizim istediğimizle değişim olmadı üzerine hala mağduriyetimiz devam ediyorken ben kimseye gidin de buradan alışverişin yapın diyemem asla hakkımı helal etmiyorum. Doğrucan doğru secim diye sloganları var ama bizim için asla böyle olmadı 3 kere üst üste mağdur edildik. Bir olur. Hadi arada kaynadı deriz 3 koltuk takımıda sorunluysa demek ki firma hep sorunlu koltuk satışa koyuyor.

16 Ekim 2023 17:40 (Şikayetten 3 gün sonra)
Doğrucan Mobilya Doğrucan Koltuk Takımı Kalitesizliği

2020 yılında yaptığı alışveriş için servis garantisi bitmesine rağmen doğrucan mobilya 2 kez sıfır koltuk ile değişim sağlamıştır ürünün arkasında durmuştur müşterimiz değişimlerim olsun ben bu tarz platformları tehdit amaçlı kullanmayacağım demiştir yazılı onay beyanı vardır

16 Ekim 2023 20:31

Kendilerinden 1. Değişim yapılırken aramızda bu şekilde konuşma geçti buradan daha önce yazmış olduğum şikayeti çekmemi ve bu sart dahilinde değişim yapacaklarına dair değişim yaptılar ama sorunlu başka bir koltukla değişim oldu sonra tekrar sorunlu bir koltukla oldu su an elimde sorunlu koltukla kaldım asla sorunu çözmek değil buradan şikayeti sildirmek tek gayeleri. 2. Koltuk için servisi geldi gördü ve iade değişim verdi ben her değişimde üzerine ücret ödedim benim kullanımımla alakalı bir durum yokken ben buraya şikayet yazdığım için suçlu oldum. Dünden beri beni arayıp mesaj atıp tehdit ediyorlar şikayetimi geri çekmem için. Sorun ile ilgilenmek yerine tehdit ediliyorum kendileri hakkında suç duyurusunda bulunacağım mesajımda benim açımdan hiç sıkıntı yok çekineceğim bir durum da yok zaten aynı mesajlar bende mevcut ben mağdur edildim benim iznim olmadan benim telefon numaramı mesajlarımı burada paylaşamazlar ve beni tehdit edemez kimse çekmiyorum bu şikayeti de buradan ki görsün insanlarda sizin nasıl bir firma olduğunuzu. Bir imzalı belge değil ve sorun çözülmüş te değil ben insanları kandırıyormuşum gibi göstermeye çalışıyorlar. Ben 3 kez üst üste mağdur edildim beni kimse tehdit edemez ve kaba konuşamaz ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuruda bulunacağım. Bende de mesajları mevcut tehdit ettiği 1. Koltuk değişiminde de Karabağlar şube müdürü sevda hanıma teşekkür etmemi bu sart dahilinde bana yardımcı olacaklarını söylediler o zaman da bir koşul vardı o şikayetimi çekmesem kimse sorunumla ilgilenmeyecekti şimdi de silmediğim için tehdit ediliyorum. Kendileri hakkında gerekli yerlere suç duyurusunda bulunacağım.

Şikayeti Çözüldü

Bende Mart 2023 de aldım koltukların dikiş yerlerinde yırtıklar oluştu beş aydır servisle uğraşıyorum firma kumaş değişimini kabul etmedi neyse koltuklar gitti gri renkli olanda hem yırtıklar hem gıcırdı vardı mağaza müdürü aradı gri koltuğun kumaşının tamir olmadığını mağazaya gelip kumaş seçmemi söyledi gittik yırtılma in tamamen kendi hatalarının olduğunu söyledi gösterdiği kumaşın kalın olduğu için seçmenin doğru olduğunu söyledi ama benden imzalı tutanak aldı eğer kumaş deisiminden sonra yine aynı sorun olursa tamir edilmeyeceğini bir kereye mahsus olduğu yazıyordu eğer imzalamazsam koltuğu yırtıklarıyla getireceklerini söylediler koltuklarım bu sefer sağlam gelmezse Tüketici Hakları'na kesinlikle başvuru yapicm

Huriye

Bir de sayfamda paylaşmış olduğum Tahir Bey'in Twitch yayını var. Kopyala yapıp arama çubuğuna yapıştırıp arattığınızda çıkıyor. Kendisinin Doğrucan Mobilya sahibi ve çalışanları ile yaşadığı olayı dinleyin lütfen. Mağdur edilen adama ne hakaretler edilip nasıl bir öyle bir böyle konuşmuşlar. İnanırım çünkü aynı uslübsüzlükle benimle de konuşulmuştur. Buradaki birçok insana olduğu gibi. Bir de şikayetini de okuyun ki ne ile karşılaşabileceğiniz hakkında bir fikriniz olsun. Tekrar geçmiş olsun

Huriye

Ebru Hanım çok geçmiş olsun. Sizden öyle bir talepte yasal olarak bulunamazlar zaten. Malı teslim alırken gözle görülür bir ayıp olmama durumu veya olsa dahi fark etmiş olmama durumunda dahi haklarınız bakidir. Sayfamdaki bilirkişinin tuttuğu raporu okuyun lütfen. Ki Orada uzman olmayan bir kişinin maldaki ayıbı farketmenin mümkün olamayacağını yazmalarına rağmen lehime verilmiş olunan karara itiraz edilip itiraz davası açılmış. Bir de ürünün görünen kusurlarını siz tahmin edin. Parmak kadar sökük koltuk kumaşı. Öyle dedikleri gibi malı aldın bir sorun çıkarsa şikayet edemezsin, hakkını arayamazsın diye bir durum olamaz.

Ebru

Teşekkür ederim huriye hanım çok sağ olun desteğiniz için. Biz tüketici olarak eğer sesimizi çıkarmazsak bu şekilde bir sürü insan mağduriyet yasayacak. O yüzden hakkımızı aramalıyız. Kimsenin tehditleriyle susacak değiliz.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 03:51
Doğrucan Mobilya Mobilya Mağazası Hizmet Şikayetleri
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 14:26
Cumhur sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2024 14:15
"1 yılı geçtikten sonrada olsa. Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim"