Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının İşlevsizliği

29 Eylül 2024 12:26
29 Eylül 2024 12:10

Kaş üzerinde göz ile alakası olmayan hastalığın geçmişteki göz muayenesine dayatılarak reddedilmesi

29 Eylül 2024 12:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz mesai saatleri içerisinde en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

29 Eylül 2024 12:28

Biz sizlerle iletişime geçerek sonuca maalesef varamadık. Geri dönüşünüzü bekliyoruz. İyi çalışmalar.

30 Eylül 2024 11:59

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

30 Eylül 2024 12:43

Beni arayıp gerekli bilgi verildi ve onaya çevirildiği paylaşıldı bunun için teşekkür ederim ancak hastaneyi aradığımda işlemin onay sürecinde olduğu söyleniyor. Tekrar doğa sigortayı aradım işlem onay sürecinde diyorlar. Ben arandığımı söylüyorum, sizinle kimin iletişime geçtiğini bilemiyoruz diyorlar. Nasıl çözüme ulaştık ben anlayamadım.

Hira sonuçtan memnun değil

Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Tanı Şartı Nedeniyle Muayene Ücreti Ödenmemesi

22 Ocak 08:15
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Sigorta Geçmiş Rahatsızlık Gerekçesiyle Kasık Fıtığı Ameliyatını Reddetti

18 Şubat 12:00
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Sigorta’dan Yanlış İade Hesaplaması Ve Uzun Süreli Cevapsızlık

12 Şubat 13:50