Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım DJI Drone'un Batarya Süresi Beklentileri Karşılamıyor

Nurullah
17 Kasım 2024 18:34

13.10.2024'te Media Markt'tan djı Mini 4 Pro drone satın aldım. Almamdaki neden, yaptığım işler için ortalama 30-35 dakika işimi görmesiydi. Aldıktan sonra, dışarı çıkarmadan önce oldukça havadar olan iş yerimde test ettim ve havada sabit bir şekilde test ettim. Maksimum 28 dakika sonra bataryanın bittiğini gördüm, oysaki ürün üzerinde minimum 34 dakika yazıyordu. Teknik olarak işimi görüyordu. 34 dakika süresini yakalayamadığım için ürünü aldığım Mall Of İstanbul mağazasına götürdüm. Yaklaşık 20 gün serviste kaldıktan sonra djı Türkiye tarafından üründe bir sıkıntı olmadığı ve 34 dakika sürenin iç ortamda değil dış ortamda yakalanabileceği söylendi. Ben de ürünü 17.11.2024'te tam şarjla maksimum yükseklik 50 metre, maksimum uzaklık 100-150 metre geçmeyecek şekilde kullanarak denedim. Bu sefer de bataryanın 17 dakika sonra tükendiğini gördüm. Hem markaya hem mağazaya güvenerek tercihim oldu oysaki 10÷1 fiyatta uzakdoğulu başka ürünler tercih edebilirdik, Ne Media Markt ne de djı Türkiye ürünün arkasında durdu sorunu tüketiciye yüklediler Bu sorunumun en kısa sürede çözülmesini bekliyorum.

profile profile profile

Gökhan

Hocam aynı sorun bende var çözebildiniz mi

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Dji Mini 4 Pro İle Sürekli Sorunlar

Harun