Merhabalar Sultangazi Yenimahalle gök kuşağı dan aldığım Dimes karışık meyve suyu 6x200ml indirimli fiyatı 29.90 TL Ken 6 adeti 35.70 TL satıldı itiraz ettim neden böyle diye paketli fiyatı dedi. Ha 6 adet jelatinsiz almışım ha jelatinli ne fark eder dedim bir türlü anlatamadım şikayette bulunacağım...
Dimes marka meyve suyu aldık. Bardağa döktüğümde yeşil yeşil küflerle karşılaştım. Kartonu kestiğimde içinde sok oldum. Yeni ameliyat olan eşime ben bunu verecektim mikrop kapma yüzdesini düşünmek dahi istemiyorum insanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı yazık
Dimes kayısılı meyve suyunun içinden çıkan ne olduğu belirsiz şeyi görünce şok olduk. Şaşırdık kaldık. Böyle bir şey nasıl oluyor. Anlamış değiliz meyve suları hakkında hiç iyi şeyler duymuyordum ama başıma gelince görmüş oldum. Şaştım kaldım. Bunun nasıl bir açıklaması olur. Onu da bilmiyorum. Gerç...
Şok'tan Dimes markasına ait milkshake aldım. Kızım için çocuk içeceği olarak almıştım ancak içerisinden siyah bir şeylerin çıktığını fark ettim. Tadı da aşırı kötüydü. Kutuyu kesip içini kontrol ettiğimizde naylona benzer bir şey çıktı. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz. Ayrıca meyve sularınızda da...
Dimes meyve suyundan küflü yumuşak büyük bir doku çıktı. Ne olduğu belli değil. Sağlık açısından çok riskli bir durum. Ayrıca maalesef midem çok kötü bir durum. Lütfen sağlığımızla oynamayın. Ne olduğunu anlamlandıramadım. Ama sağlığımızla oynandığı kesin bir daha Dimes meyve suyu almayı düşünmüyoru...
Devamını Oku
Göknur'un Teşekkür Mesajı
3 hafta önce
“Müşteri temsilcisinin ilgisinden ve Konya yaklaşımı çok güzeldi teşekkür ederim”
Merhaba Dimes meyve suyunun içerisinde beyaz küflenmiş yumuşak bir doku çıktı. Oğluma vermek için bardağa koymak istediğimde karşıma çıktı. Meyve sularının özellikle markanın ne kadar sağlıksız olduğunu kanıtladı bize. Şikayetimin dikkate alınmasını ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Hayırlı günler ben Kayseri yeni mahalleden Tuğba market pandemi döneminde Kayseri bayiniz kaypa ticaretten almış olduğumuz Dimes meyve suları pandemi sürecinde iş yerleri dönem dönem tamamen ve bazen de kısmı kapalı olması nedeni ile elimizde hem 1/5 hem de 1 litrelik meyve suları elimizde kaldı ve ...
Dimes meyve suyu içerisinden beyaz tortu gibi yabancı bir şeyler çıkmıştır. Bayram soframızı ve çocuklarımız mahvoldu. Ne Koyuyorsunuz buna arkadaş ağzımıza geldi ve kusuyorduk resmen. %100 karışık olacak bir de bu meyve suyu şikayetçiyim derhal incelensin
Dimes meyve suyunda tarihi geçmemesine rağmen içinden küf gibi bir şey çıktı. O kadar katkı maddesine rağmen içinden çıkmasına şaşırdım. Misafirler getirdi diye bayramda açalım dedik, bardağa lönkten bir şey düştü. İnsan sağlığıyla oynuyorlar.
2 gün önce aldığımız ginsengli karışık meyve suyundan bardağa kattığım anda içerisine büyük bir parça düştü küflü ve anlam veremediğim bir parça meyve suyu paketinin içine ışık tutup baktım ve daha fazlasının olduğunu gördüm. Bu durumdan şikayetçiyim. Gereken mercilere duyurulur
Tarihi geçmemiş Dimes vişne suyunun içinden küflü vişneler çıktı. Küflü vişne parçasına denk gelene kadar içmiştim üstelik. Tarihi de 12. Ayda bitiyor. Bir daha bu markadan bir şey almayacağım. Kapalı kutu meyve suyu da asla tüketmeyeceğim. Önemle ilgi göstermenizi isterim
Akşamın bir vaktinde hamile eşimin Dimes portakallı meyve suyu aşermesiyle gittim marketten aldım sürekli içtiğimiz içecek çocuğumuzun da bayıldığı içecekti fakat bugün aldığımız meyve suyundan üzülerek çözemediğimiz şeyler döküldü içinden hamile eşim birkaç Yudum içtikten sonra fark ettik maalesef ...
Tarihi geçmemiş Dimes vişne suyunun içinden küflü vişneler çıktı. Küflü vişne parçasına denk gelene kadar içmiştim üstelik. Tarihi de 9.ayda bitiyor.Bir daha bu markadan bir şey almayacağım. Kapalı kutu meyve suyu da asla tüketmeyeceğim.
Dimes ekşi elma meyve suyu son tüketim tarihi 2024 yazmasına rağmen küflenmiş ve içerisinde bozulmuş büyük bir parça çıktı. Tadı çok kötü, farkında olmadan bir bardak tükettik, paketin kapağını koparıp içinden çıkan parçayı görünce hazır meyve sularının ne kadar tehlikeli olduğunu fark ettik.
Çok severek kullandığımız ürün olan Dimes bu sefer beni yanılttı
1. Şubat günü aldığım ürün bozuk çıktı eski ve bozuk çıktı ve. İçinden. Çıkan şey bir çok tedirgin etti
Erken fark ettmeseydik zehirlene bilirdik ilgilenmesini talep ediyorum tarihine 1 yıl olmasına rağmen
Dimes Şeftali meyve suyu nun tarihi geçmiş midem de yoğun bulantı başladı baktığımda son kullanma tarihi 26/02/2023. Bugün tarih 01.04.2023 satan firmada bayağı köklü bir market. Hangi taraf
hatalı bilmiyorum ama gerçekten midem yıkanma seviyesine geldi.
Marketten aldığım Dimes meyve suyunda kapak yanlış yere takılmış.
Yani kaliteli bildiğim içeceğin ambalajı böyle kalitesizse içeriği nasıl olur tahmin edemiyorum ben bunu gördükten sonra bir daha Dimes'ten hiçbir içecek alamam bunu şikayette de bulunacağım yani insanlara gıda satıyorsunuz.
Dimes kaliteli olduğunu düşündüğümüz meyve suları bugün bize ağır bir şok yarattı. Oğlumun beslenmesi için Dimes kavun ananas meyve suyunu pet şişeye döktüğümüz de içinden çıkanları görmeniz gerek ve ben de çocuğum da bundan tükettik yazıklar olsun evde yapılandan başkası yalan artık.