Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV'de Netflix Donuyor

Cansu
04 Ocak 2024 12:37

BİM'den aldığımız Android Dijitsu TV'de Netflix'e giriş yaptıktan sonra ana sayfada takılıp kalıyor; sayfayı aşağı ya da yukarı oynatamıyoruz veya herhangi bir film veya dizi açamıyoruz. Aynı sorunu Youtube.com'da veya diğer uygulamalarda yaşamadık; ancak Netflix'te TV'yi kapatıp açtığımızda sorun devam ediyor, uygulamayı sildikten sonra yeniden yükledik yine de Netflix donmaya devam ediyor.

Numan
Numan

Selam, sorununa hemen yardımcı olacağım. Aslında Netflix donmuyor, Netflix'i mouse imleci ile kullanmanız gerekiyor çünkü kullandığımız Netflix uygulaması iPad ve telefonlara göre olan bir versiyonu olduğu için TV optimizasyonu yok ve kumandayı algılamıyor ne yazık ki. Bu yüzden kumanda üzerinden mouse tuşuna basarak mouse imleci ile kullanmamız gerek ve bundan başka seçeneğimiz yok sanırım. Ben Google Play'den Netflix indirdim, orada çok hızlı bir şekilde çalışıyordu fakat film açtığımda Netflix'in cihaz ile uyumlu olmadığını belirten bir uyarı aldım ve Google Play'den indirdiğim Netflix'i kullanamıyorum ne yazık ki, televizyonda kurulu olan Netflix'i kullanmak zorundayız. O da çok donuyor kullanılamıyor ben mecbur HDMI ile laptopu bağlayıp kullanıyorum uğraşmıyorum kumanda mouse'u ile. Ve bu sorun televizyonun Google lisansı ile alakalı bir durum, isterseniz müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili yardım talep edebilirsiniz

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV'de Netflix Sorunu!

İbrahim
07 Ocak 2024 03:03