Dijitsu TV - Garanti Ve Montaj Yetkili Servis Aldatmacası

Dijitsu TV - Garanti Ve Montaj Yetkili Servis Aldatmacası
Selim
30 Mayıs 2023 16:25

BİM Mağazasından Dijitsu marka TV aldım. Garanti için yetkili sevisin kurması gerektiğini belirtti satıcı. Dijitsu 0850 219 69 69 kurumsal numarasını arayıp Ankara Sincan'daki Aydın Elektronik (Laser Elektronik) servisin numarasını aldım. Servisten teknik görevli gelip TV'ye prize takmış ama kanal ayarlaması yapmamış, duvara montaj istemiştim, Vatan Bilgisayar'dan aldığım 43" aparatı uyumlu değil diye yalan söyleyerek takmadan gitmiş. Vatan Bilgisayar'a götürdüm ölçtürdüm birebir delikler denk geliyor. Teknik servisi aradım bir gün sonra, tekrar 300 TL servis ücreti talep ediyor, ayrıca duvar kaldırmaz diye düşünmüş arkadaş ondan montaj yapmamış diyor bilgi veren görevli. Yalan üstüne yalan. Dijitsu genel servisi arayıp, Sincan (Laser Elektronik) bölge servisini şikayet ettim, bir gün önce numarasını verdikleri bölge servisinin artık kendilerine ait bir servis olmadığını, Sincan'da teknik servis şubesi bulundurmadıklarını söylüyorlar! Kardeşim 0850. Numaranızı arayınca siz verdiniz bu servisin numarasını. En önemlisi de madem artık servisiniz değil benim garantimi kim başlattı, kimse garanti belgesi vs. İmzalamadı diyorum. Zaten BİM'den aldığınız fatura tarihinde garantiniz başlıyor dedi Dijitsu. O zaman en başta verilen bilgi de yalan. BİM'den satın alınca garantinin başlaması için servis çağırmak da gerekmiyor. Ortada ne garanti belgesi var ne de imza. Her BİM, A101'de satılıyor ama Dijitsu sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma.

16 Ekim 2023 14:42
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
18 Mayıs 2023 15:55
Ali sonucu yetersiz buldu

Dijitsu TV'de Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

19 Ekim 2024 17:11
Dijitsu TV'de Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
29 Mart 2024 19:40
Kusurlu Ürüne Dijitsu Değişim Yapmıyor
Kusurlu Ürüne Dijitsu Değişim Yapmıyor
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
11 Eylül 2024 19:22