Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Servisi Ürünün Arkasında Durmuyor

08 Haziran 2024 14:45

BİM marketten Dijitsu marka DCM 9800 9 kg model çamaşır makinesi aldım. İki kez çalıştırdık, ikinci haftasında makinede düzgün sıkmama ve devir ayarı kilitlenmesi sorunu ortaya çıktı. Ayıplı gelen malın yenisiyle değişimi ya da para iadesi istemem üzerine, ürünün fabrika yetkilisi kabul etmiyor ve sadece parça değişimi olacak diye oyalıyor. 2 ay oldu.

12 Kasım 2024 14:39

Dijitsu'nun BİM'den çamaşır makinesini aldım. Müşteri hizmetlerini aradım, bana servis numarası verdiler. Servisi aradım, önce 'Yoğunluğum yok, o tarafta 1 haftaya ancak gelirim.' dedi. 'Belki hafta sonu da gelebilirim.' dedi. 1 hafta sonra aradım, dalga geçer gibi bana 'Kurulum için talep oluşturmadınız.' diyor. Bu sefer de 15-20 gün daha ertelediler ve hâlâ ortada yoklar. Parayla rezil olmak böyle bir şey. Ürün zaten çok kalitesiz. Ekleme yapıyorum şu an 12 Kasım 2024 ve halen servis gelmiyor 8 ay oldu.

09 Haziran 2024 15:30

Yani yerli firma yerli üretim dedik iyi niyetle bekledik ama halen mağdur ediyorlar, bu nasıl firma yahu umurlarında bile değil ürünü sattılar parasını aldılar arızalı ürün göndermişler 2 haftasında söylememize rağmen, değişim yapmadıkları gibi cevap ta vermiyorlar, bu nasıl iştir yahu ikinci el ürün satin almadım sizden hem arızalı göndermişsiniz ürünü değişmenizi istedim kendi ayıbınızı telefi dedik halen mağdur ediyorsunuz her şeyi tüketici hakem heyetiyle mi çözeceğiz 2 aydır müşterisini bekletiyor ayıp yahu ayıp ne yapalım küfrümü edelim seviyemi bozalım ne yapalım şoktayım zaruri ihtiyaç çamaşır makinesi bir de beyefendilerin keyiflerini bekliyoruz

09 Temmuz 2024 21:06

Arızalı olarak gönderdikleri ürünü değişim veya iade istememe rağmen yapmadıkları gibi tamir etme zorunluluğu koydular bu süreç bir buçuk ayı geçmesine rağmen neyse dedim tamir edin onu bile beceremediler ne fabrikanın servisinden ne de servisin fabrikasından haberi var tamamen ilgisiz umurumda olmayan bir firma paramla rezil oldum, bildiğiniz müşteriyi mağdur etmeleri yetmediği gibi müşteri ticaret kanunlarını hatırlamaya çalıştım hemen çirkinleşmeye başlıyorlar sanki 3 ay bekletilen müşteri değilmiş sanki arızalı ürün kendileri değil de müşteri bozmuş gibi muamele yapıyorlar. Makineyi yakan kıranları görünce şimdi çok iyi anladım az bile yapıyorlar, arkadaşlar bir sinir ve hırsla söylemiyorum o zaman kim bilir ne yaparlar çamaşırlarınızı elinizde yıkarsınız ya da komşudan çamaşır yıkamak için muhtaç ediyor bu firma empati yapıp hiç düşünmüyor bu firma o kadar kaliteli yani o yüzden bu yorumumu silmeyeceğim kalacak burada. Benim canım yandı sizinden canınız yanması Dijitsu benim için bitmiştir

28 Kasım 2024 18:46

Arkadaşlar 9 aya yaklaşıyor ve Tüketici Hakem Heyeti bilir kişi gönderdi ve bilirkişi geldi şok oldu bu arızalarına rağmen hiç eve servis gelmedi mi diyor adam inanamamış yani neyse raporunu oluşturdu gitti lehime sonuçlandı ama Dijitsu merdiven atı firma olduğunu bir kez daha kanıtladı zerre kadar umurlarında değil bir de savunma yapmışlar içeriğinin tamamı yalan ve servisleri güya kontrole gelmiş gibi savunma yapmışlar.

Dijitsu Çamaşır Makinesi Arızası Ve Uzayan Tamir Süreci

Yılmaz
26 Şubat 2025 14:46

Yağmur
01 Temmuz 2024 18:44
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 17:13

Celalettin