Dijitsu Kurulum Yapmıyor!

Dijitsu Kurulum Yapmıyor!
Alperen
10 Temmuz 2024 22:54

10.07.2024 tarihinde BİM adlı marketin Gümüşhane Kelkit şubesinden Dijitsu 65DG22000 modelini satın aldık. Üzerinde herkesin görebileceği büyüklükte ücretsiz kurulum yazmasına rağmen Dijitsu firması bu bölgeye kurulum yapmadığını deklare ederek genel müdürlükteki yetkililer, 'Eğer bir televizyonu kuramıyorsanız iade edin' dedi bana. Diyorum ki malzeme ya ayıplı malzeme çıkarsa, bana diyor ki kutu açılışını videoya çekecekmişim ve bu videoyu ve BİM fişini 2 yıl saklayacakmışım. Videoyu 2 yıl saklayacakmışım. Çok saçma. Yazıklar olsun size. Bir de yerli alın diye millete laf anlatmaya çalışıyoruz. Yerli almayacağım. 30 küsur yıllık yerli ve milli teknoloji firması Dijitsu bana diyor ki, 'Kendin kur, kuramıyorsan iade et.' 29 yıllık BİM üzerinde ücretsiz kurulum diye yalan söylüyor. Kendimi hem yanıltılmış hem de paramın karşılığını alamamış hissediyorum. Eğer bu bölgede kurulum yaptıramayacaksanız bu bölgedeki BİM'lerde satmak zorunda değilsiniz bu televizyonu Dijitsu. Artık bu ülkenin neden bir tane doğru dürüst marka yapamadığını iliklerimize kadar anlıyoruz.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
04 Ekim 2024 23:58

Yeni Alınan Televizyonda Yüksek Kurulum Ücreti Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

Ayberk
27 Ekim 2025 11:58
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
23 Ekim 2024 23:30
Ücretsiz Kurulum Sözüne Rağmen Ücret Talebi
Ücretsiz Kurulum Sözüne Rağmen Ücret Talebi

Dijitsu Marka Televizyonun Duvara Montesi İçin Aparat Ücret Talebi

Rifat
22 Nisan 2024 11:38
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
28 Ağustos 2024 10:22