24 Aralık 2024 02:42

08.04.2024 tarihinde Dijitsu Dbd 300 tmf Statik Buzdolabı marka buzdolabı aldık. Buzdolabının içinde karlanma ve buz tutma şikayetimiz var fakat servislerine 5 aydır ulaşamıyoruz. Servise ait üç numara var. 0 50*********45 – 0 54*********49 – 0 53*********38. Üçünü de ayrı ayrı aramamıza rağmen ulaşamıyoruz. 0850 219 6969 numaralı genel çağrı hattına da ulaşamıyoruz. Talebimiz dolabımızın tamir edilmesi veya aynı model veya performansta yeni bir buzdolabı ile değiştirilmesidir. Aşağıdaki mesajlarımdan da görüldüğü üzere hiçbir mesajımı ciddiye alıp işlem yapmadılar. Dolabımız hala içi buz tutmuş halde bekliyor.

31 Aralık 2024 13:10

Ne marka ne de servis bizimle hala iletişime geçmedi. Bu şikayeti yazdıktan sonra Dijitsu servisine tekrar mesaj attım. Hala farkında değillermiş gibi kurulum mu arıza mı diye soruyorlar. Arıza diyorum, mesaja hala cevap vermiyorlar. Dijitsu müşteri servisine zaten ulaşamıyoruz. Henüz hiçbir çalışan bizimle iletişime geçmedi. Konu ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de sevk edildi.

03 Ocak 2025 10:17

Dijitsu servisine yine kendim ulaşmaya çalışıyorum fakat yetkili hiç kimse telefonu açmıyor.

06 Ocak 2025 01:46

Dijitsu müşteri hizmetlerine aylar sonra ilk defa ulaşabildim. Şikayetimi anlattım. 04.01.2025 tarihinde fakat karşımda şikayetimi ciddiyetle dinleyip işlem yapacak bir ekip veya yetkili göremedim. Kendilerine ulaşamadığımı söylediğimde bize nasıl ulaşamazsınız diye bir cevapla karşılaştım. Şikayetimde ısrarcıyım. Buzdolabımın aynı performansta yenisi ile değiştirilmesini veya acilen tamir edilmesini talep ediyorum.

18 Ocak 2025 03:14

Müşteri hizmetlerine ulaşıp sorunumu iki kez anlatmama rağmen yetkili hiç kimse benimle iletişime geçmedi. Maalesef servislerine de ulaşamadım.

09 Şubat 2025 01:48

Servislerine ulaştım. Ağustos 2024ten beri kendilerine ulaşamadığımı söyleyince ''Bizim de işimiz var, günde bize bin kişi ulaşıyor, siz nasıl ulaşamadınız'' dediler. 07.02.2025 tarihinde usta gelecekti, ama gelmedi. 08.02.2025 tarihinde de ustaları gelecekti ama gelmedi. Sadece kendi telefonumdan aramalarım aşağıdaki gibidir. Servis bana laubali konuşmaya devam etti. Hatta ustalarımızı göndermiyorum da dedi. Hala beklemekteyiz.

04 Ağustos 2025 11:38 (Şikayetten 7 ay sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
12 Mart 2025 21:20
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Temmuz 2024 15:47
Dijitsu Garantili Buzdolabına Servis Göndermiyor
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Buzdolabında Buzlanma Sorunu Ve Servis Gecikmesi

17 Haziran 2025 18:54
Dijitsu Buzdolabında Buzlanma Sorunu Ve Servis Gecikmesi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Mini Buzdolabı İçin Servis Bulamıyorum Ses Sorunum Çözülmüyor

İbrahim