Veysi sonuçtan çok memnun

Dijitsu Buzdolabı Soğutma Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

02 Ekim 2024 11:26
Veysi'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

İnternetten aldığım Dijitsu marka DBD200 model buzdolabını aldığım günden beri soğutma problemi yaşıyorum. Web sayfasında yer alan yetkili servisi çağırdık. Servis bize bu cihazın yoğun gaz kaçakları olduğunu bu cihazın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Genel merkeze bildirimin yapıldığını, cihazın iade tutanağının tutulduğunu, kargo firması cihazı gelip alacağını beklememiz gerektiğini iletti. Tabi bekleye bekleye yaz bitecek neredeyse. Bir bardak soğuk su içemedik bu cihazdan. Yaklaşık 3 aydır halen bekliyoruz. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor firmaya ulaşılamıyor. Sürekli müzik dinletilip hattan düşürülüyor. Yetkili servis bize kendileri ile ilgili bir sorun olmadığını, iade tutanağımızı tutmuşuz, genel merkeze ulaşarak talebimizi takip etmemizi söylüyor. Servis müşteri hizmetlerini ara diyor müşteri hizmetleri de ulaşılmıyor. Oh ne güzel dünya.

04 Ağustos 2025 15:58 (Şikayetten 10 ay sonra)
02 Ocak 01:45

Teşekkürler

Fatos
Fatos

Merhaba, İki yıl oldu buzdolabını kullanıyorum. Sogutmamaya başladı. Arkadan su akıtıyor. Ayrıca aşağıda motoruna dokunduğumda çok sıcak bir gün bitunca fişi çektin içindeki yiyeceklerimi boşalttım iç kisinda akıntı kısmini kontrol ettim akitiyorda. Bu konuda yardim istiyorum buzdolabı soğutmuyor bir çok yiyeceği çöpe atmak durumunda kaldım.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Ayıplı Ürünü İADE/DEĞİŞİM Yapmıyor!

Ömer
11 Haziran 2024 18:50
Müjde sonuçtan hiç memnun değil

Müjde
22 Temmuz 2024 15:58