Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Receiver Cihazımdan Ses Geliyor

01 Ekim 2023 14:23

Yaklaşık 2 ay önce Digiturk aboneliği başlattım, kuruluma gelen arkadaşlar kurulum yaparlarken cihazdan bir ses geldiğini ama çok rahatsız etmeyeceğini ederse düzelteceklerini ilettiler gittiler. Sonrasında cihazdan gelen ses çok rahatsız ettiği için talepte bulundum. Ama bu sefer ücrete tabi olduğunu ilettiler. Cihazımı değiştirmediler. Digiturk gibi bir firmanın satış olduğu gerekçesiyle sürekli arayıp ilgilenmesi ama teknik konularda vereceği destek neredeyse yok denecek nitelikte. Bu konuda desteğinizi rica ediyoruz.

01 Ekim 2023 14:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mehmet S., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 2023 08:38

Hâlâ konuyla alakalı çözüm beklemekteyim dönüş sağlayan olmadı

03 Ekim 2023 11:09

Sayın Mehmet S., Kurumumuz tarafından , Kayıtlardaki e-mail adresine gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 2023 12:22

Merhabalar attığım video da kullanıcı hatası ilgili bir problem olduğunu mu görüntülüyorsunuz siz? Bana yapılan dönüş sağlıklı bir dönüş mü? Tüketici Hakları da dahil her yere şikayetlerimi iletmeye devam edeceğim, çünkü çözüm odaklı değil, para odaklı çalışıyorsunuz,

29 Ekim 2023 16:21
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
22 Ekim 2023 23:58