Digiturk Kanal Eksikliği Ve Sorunun Kabul Edilmeyişi

14 Ağustos 2023 22:132.856

Digiturk uydu alıcımda ulusal kanallar eksik. Bizzat Kolay kurulum yapmama ve müşteri hizmetleri ile telefonda kurulum yapmamıza rağmen kanalların eksik olduğu tespit edilmiştir. Görüşmede servis yönlendirilebileceğini fakat servis ücreti olan 349 TL'nin tarafımdan ödenmesi gerektiği iletilmiştir, bunu tabi ki kabul etmedim.
Servis sağlayıcı olan Digiturk'ün ulusal kanalları eksiksiz sağlaması gerekirken, taahhüt ettiği kanalları sağlayamamakta olup bu sebeple eksik hizmet sunmaktadır, hatta ve hatta kendi hatalarından kaynaklanan bu sorunu bizim ödememizi beklemekteler. Senelerdir Digiturk üyesiyim ve bu yaklaşım beni çok sinirlendirdi, sanırım üyeliğimi iptal edeceğim

14 Ağustos 2023 22:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Buğra G., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2023 16:44

Merhaba Buğra G., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Buğra
3 Eylül 2023 17:18

Merhaba Sorunum hala çözülmedi ve tarafıma da sözlü veya yazılı hiçbir bilgi verilmedi, şikayetimi geri çekmiyorum! Sorun 14 gündür devam ediyor!

26 Ağustos 2024 17:10

Tamamen aynı sorun bizde de var ve teknik servis de çözemedi. Sinyal, kurulum hiçbir ise yaramıyor.

Cihaz Tesliminde Haksız 600 TL Ücret Ve Ekipman İadesi Talebi

5 Haziran 20:08165

Yaklaşık 15 yıldır Digiturk taahhütlü üyesiydim. Taahhüt sürem bittikten sonra 31.05.2026 tarihinde cihazları teslim ett...

Digiturk Üyeliği İptali İçin Sürekli Aranma Ve İptal Edilmemesi

13 Haziran 16:2194

Digiturk yayın üyeliğimin iptali için talepte bulunduktan sonra, 03.05.2026 tarihinden bugüne kadar 0212 473 73 73 numar...

Tümünü Gör

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit

Öne ÇıkanKonular