Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk 08509010624 Numaralı Telefon.

Digiturk 08509010624 Numaralı Telefon.
24 Şubat 2024 12:24

0850 901 06 24 numaralı telefondan arandım. Digiturk aboneliğim için tüm kanallar dahil 167 TL'lik bir kampanya yapıldığını söylediler. Yeni bir isim verdiklerini ve kişisel bilgilerimi istediler. T.C. numaramı verdim. Başka bir telefonum olup olmadığını sordular ve var olduğunu belirttim. Bu telefon üzerinden bazı onay işlemleri gerçekleştirdim ve ardından yeni bir Digiturk kullanıcı adı ve şifre aldım. Eski kullanıcı adımın ve şifremin artık geçersiz olduğunu öğrendim. Yeni kurulum için 0850 484 10 56 numaralı telefonu aramam gerektiği söylendi. Bu numarayı aradığımda '10 dakika içinde 1. sıradasınız' denilerek bekletildim. Ben de 14 yıldır üye olduğumu ve sorunlarımı 0212 473 73 73 numaralı telefondan çözdüğümü belirttim. Ancak kampanya ile ilgili olduğu için bu numaraları aramam gerektiği söylendi. Ne yazık ki 10-15 dakika beklememe rağmen herhangi bir yanıt alamadım. WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ve durumu anlattım. Digiturk müşteri hizmetleriyle görüştüğümü ve sadece 212 ile başlayan numaraların onlara ait olduğunu söylediler. Durum hakkında bir açıklama istedim ancak herhangi bir cevap alamadım.

20 Mart 2024 17:36

Neredeyse bir ay oluyor yukarıda verdiğim telefonlar bize ait değildir diyen dgi Türk 204 TL. Tutarında fatura gönderdi iptal edin dedim hala iptal etmediler iki günde bir arıyorlar iptal edelimmi diye canımdan bezdirdi ler.

Hamit
Hamit

08509010624 Numaralı çağrı merkezi tarafından aradım devam etmekte olan Digiturk aboneliğim için kampanya var dediler şu an 279 TL'ye izlediğim Digiturk taahhütlü aboneliğimi aynı kanalları 179 TL'ye izleye bileceğimi söylediler neyse ben daha sonra arayın dedim ve 0212 473 73 73 numaralı gerçek Digiturk müşteri hizmetleri hattını arayıp bilgi aldım ve beni arayan numaranın suç şebekesi olduğunu ve itibar etmemem gerektiğini söylediler kısacası bu numara tamamen sizi yanıltma ve aldatmacaya d*kandırıcı amaçlı iş yapan şirket asla telefonda bilgilerinizi paylaşmayın düşmeyin bu tuza

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
19 Ağustos 2024 15:40
İrem sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 13:29

14 Temmuz 2023 18:42