Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Derimod İnceleme Sonucunu Kendi Tercihlerine Göre Sonuçlandırma

13 Mayıs 2023 11:56

Derimod mağazasından aldığım taba rengi kundura ayakkabı ile alakalı sağ ve sol ayakkabı da yanlarında açılma sorunu yaşadım. Aldığım zaman ki fiyatı 1600 TL den indirimli civarıydı ve piyasaya göre pahalı bir ayakkabıydı. Fiyat kalite doğru orantılıdır mantığıyla aldığımız ürün yanlarından açıldı ve incelemeye gönderdim. Sağ olsunlar hiçbir talebim olamamasına rağmen tadilat ile alakalı bizi düşünerek yapıştırma yapıp göndermişler garanti süresi dolmayan bir ürün böyle bir durumda ya para iadesi ya aynı ürününün verilmesi ile sonuçlanması gerekirdi diye düşünüyorum. Ve 1 ayı geçmesine rağmen ancak kendim mağazayı arayarak ulaşabildim. Kendileri aramadılar dahi. Yani kısacası bir kez daha yaşamıştım önceden bu mağaza ile buna benzer bir sorun Derimod fiyat ve kalite ve müşteri odaklı bir mağaza olmadığını bana kanıtladı. Son alışverişimi yaptım. Bu iade sürecinden sorunum çözülmesini en kısa sürede talep ediyorum.

13 Mayıs 2023 13:15 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Mayıs 2023 13:15

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Derimod olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yaparak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.

Hülya
06 Eylül 2023 20:22
Derimod'un Kalitesiz Ürünleri Ve Asla Yardımcı Olmamaları
Derimod'un Kalitesiz Ürünleri Ve Asla Yardımcı Olmamaları

26 Kasım 2024 12:43
Derimod Ayakkabılarım 8 Ayda Açıldı, Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
02 Aralık 2023 17:29
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
16 Kasım 2024 12:17