Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 19:12

30 mayısta aldığım çantanın aksesuarında kararma oldu ve kullanıcı hatası dendi. Neden, neye dayanarak bu karar çıktı? 25 temmuzda yaptığım değişim başvurusu için 2 3 günde haber vereceğiz dendi ancak ben 10 ağustosta aradığımda ancak bilgi alabildim. Üstelik telefonum mesajlara açık çünkü indirim mesajlarınız her gün 2 3 kere geliyor. Kullanılan aksesuarda garantimiz yoktur ne demektir? Nerede yazıyor bu bilgilendirme? Çantanın içinde herhangi bir garanti belgesi yok. Satış danışmanınız bilgilendirme vermiyor. Çantayı raftan alıp poşete koyup satıyorsunuz garanti belgesi olmadan bizler nereden bilebiliriz neler garanti kapsamı dışında? Ne sitenizde ne de mağazanın herhangi bir yerinde uyarı niteliğinde bu bilgi müşterilere verilmiyor, ben göremedim. Eğer çantalarınızda kullandığımız aksesuarlara güvenmiyorsanız ürünlere zımba yapmayın lütfen. Normal esnaftan aldığım çantayı daha uzun ömürlü kullanıyorum gerçekten. Merkez ofiste bu yetki kimdeyse şikayetçiyim. Maile yüklediğim 3 resimle nasıl bu sonuca varmış olabilirsiniz anlamadım? Adres belirtip çantayı size kargolasam bu karar öyle çıksa bir nebze. Zira garanti vermediğiniz bir aksesuarı ürüne neden koyuyorsunuz sonuçta fiyat skalası belli bir markasınız. Mesajlardan tarihlerde ne kadar beklediğimi görebilirsiniz. Dönüş rica ederim sizlerden.

14 Ağustos 2024 18:40

Hala gelişme yok, bu ilgisizlik markanıza yakışmadı

Ali
Ali

Bemde aynı sorunla karşılaştım ilk kullanımda çantanın kolu koptu anneme Anneler Günü hediyesi olarak aldım o kadar para verdim markaya güvendim ama sonuç hüsran

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 22:09
Derimod'tan Aldığım Çantanın Bütün Metal Aksamları Sarardı
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
27 Mayıs 2024 11:16