Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Deriden/ Marmara Park Ugg Bot

Pınar
30 Ocak 2024 13:25

Sayın Yetkili,
07.12.2023 tarihinde Marmara Park AVM Deriden Mağazasından aldığım Ugg botlar, 3. Giyişimde sol tekinde dik bir yarık oluştuğunu fark ettim. Ayakkabıyı sadece 3 kez giydiğim için ve sadece bir tekinde bu deformasyonun oluşması böyle kaliteli bir markada üretim hatası ya da defolu ürün olduğunu düşündürdü. Bu durumu mağazaya bildirdim, botları getirmemi ve rapor ederek incelemeye göndereceklerini ilettiler. 25.12.2023 tarihinde botları incelenmek üzere Marmara Park Deriden mağazasına teslim ettim ve Mağaza Müdürü Y***** K******* Bey, sonuç gelince beni arayacaklarını belirtti. Aradan on gün geçince mağazaya uğradım henüz sonuç gelmediğini, ismimi not ettiklerini ve beni mutlaka arayacaklarını ilettiler. 19 Ocak 2024 tarihinde incelemenin çok uzadığını belirtmek için tekrar mağazaya gittim. Bilgisayardan kontrol ettiler ve 8 Ocak 2024’te arandığımı ama ulaşılamadığını ilettiler. Hemen yanlarında arama geçmişimi açtım ve mağazanın telefonuna rastlanmadı. Mağaza müdürü de bunu gördü ancak müşteriye ulaşamadıktan sonra herhangi bir takip sisteminin olmadığını ay başı ve sonunda aramalar yapıldığını iletti.
Aldığım ürün için belirttiğim soruna dair bir açıklama içermeyen standart ifadelerle yazılmış kullanımdan kaynaklı bir deformasyon raporu iletilmiş tarafıma ancak bu durum sadece 3 defa giyme ile oluşacak bir sorun değil kaldı ki bu kadar kısa süre içinde ayakkabının sadece bir tekinde olması da bu durumun kullanımdan kaynaklı bir deformasyon olmadığını göstermekte. Yürürken tabanda oluşan çökme ayakkabının üstünün kırılmasına neden olmakta. Bu göçüklük de ele alınınca belli olmuyor zaten. Kullanım kaynaklı bir deformasyon olsa üstten de kırık şeklinde belli olması gerekir. Diğer tekinin de aynı şekilde deforme olması beklenir. İlettiğim sorunun düzgün anlaşılmayıp gerekli incelemenin yapılmadığını düşünüyorum.
Botları alma tarihi çok yeni olduğundan değişimi yapılması gerekirken sadece 3 kez giyilmiş bir bota standart red raporu verilip mağaza tarafından Tüketici Mahkemesi'ne yönlendiriliyorum. O zaman ben niçin bu botları Deriden’den almayı tercih etmiş oluyorum? Ürün sadece 3 kez giyildi ve yeni. Yaşananlar ve gelen rapor botların düzgün incelenmekle kalmadığını düşündürmekte beraber mağazanın ürünü sattıktan sonraki ilgisiz tavrı tarafıma defolu ürün satıldığı ile ilgili kuşku uyandırdı. Zaten belli zamanda kısa süre giyebileceğim botları 3 kez dışında giyemedim sezon bitecek. Konuyla ilgili ivedilikle çözüm beklemekteyim.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 22:02
Deriden Ayıplı Ürün Ve Geciken Hizmet: Mağduriyet Yaşıyorum
Emine sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 18:13
Deichmann Botlarında Kısa Sürede Oluşan Kırılmalar
Deichmann Botlarında Kısa Sürede Oluşan Kırılmalar
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Hanife
17 Mayıs 2025 00:10